פורסם 2005 במרץ 1220 שנים יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לעשות רשתיש לי מודם אלקטל, ולכל מחשב יש כרטיס רשתהבעיה שכל מחשב בקומה נפרדת וצריך כבל של 15 מטר בין 2 הקומותאני לא רוצה רשת אלחוטית.השאלות:איזה ציוד נוסף אני צריך בשביל הרשת?האם צריך מגבר כי האותות נחלשים כי המרחק גדול?
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים אצלי יש רשת 2 מחשבים במרחק של 25(!) מטר וכל זב דרך חוט רגיל, ללא מגברים ופילטרים של רעשים, חוט נטו. עובד כמו גדול. הבעיה היחידה זה איפה להחביא את החוט יפה
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים צריך מגבר כל100 מטרים אם אני לא טועה,באורך שך 15 מטר אין שום בעיה.מנסיון אצלי עם כבל של 25 מטר אין שום בעיות
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים מחבר ולגבי מכשירים שצריך בשביל הרשת?יש לי 2 כרטיסי רשת בכל מחשב, מודם אלקטל ואני קונה כבלמה צריך עוד?
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים אתה מתכוון לעשות את הרשת עם ראוטר או פשוט להעביר כבלים ממחשב למחשב? (אם אתה מעביר ממחשב למחשב המחשב השני מנותק מהאינטרנט כאשר הראשון סגור)
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים צריך מגבר כל100 מטרים אם אני לא טועה,באורך שך 15 מטר אין שום בעיה.מנסיון אצלי עם כבל של 25 מטר אין שום בעיות כבל רשת עובד עד 55 מטר אחרי זה צריך הגברה בחיים הוא לא יגיע ל100 מטר ללא הגברה
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים מחבר אתה מתכוון לעשות את הרשת עם ראוטר או פשוט להעביר כבלים ממחשב למחשב? (אם אתה מעביר ממחשב למחשב המחשב השני מנותק מהאינטרנט כאשר הראשון סגור)אני מעוניין ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט בו זמניתאני לא מבין בגרוש ברשתות...
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים כבל רשת עובד עד 55 מטר אחרי זה צריך הגברה בחיים הוא לא יגיע ל100 מטר ללא הגברה יש לי כבל של 70 מ' ללא הגברה. עובד מצויין.
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים יש לי כבל של 70 מ' ללא הגברה. עובד מצויין.הוא עשוי מגידי זהב? כי לי היו כמה ניסיונת עם כבלים ארוכים...ותמיד לא עבד לי אני לא בא במטרה להתווכח איתך אני פשוט מציב עובדה שקרתה לי
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אני מעוניין ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט בו זמניתאני לא מבין בגרוש ברשתות... דרך כבל ללא ראוטר אתה רק צריך מודם 3כ.רשת (במחשב אחד 2) ו3 כבלי רשת אתה מחבר ככה:מהמודם אתה מוציא כבל למחשב עם 2 כרטיסי רשת וממנו אתה מוציא כבל שני למחשב השניההיתרון של השיטה הזאת היא המחיר הנמוך משהו כמו 40 שקל לכ.רשת ברוב הלוחות אם מהשנים האחרונות יש כ.רשת ובחדשים יש אפילו 2החיסרון הוא שאם המחשב שמתחבר למודם (בעל 2 כ.רשת) סגור/עושה ריסט אז למחשב השני אין אינטרנטעם ראוטר (קווי) אתה צריך :מודם ראוטר כרטיס רשת אחד בכל מחשב אתה מחבר כבל מהמודם לכניסה בראוטר ומהראוטר אתה מוציא עוד 2 כבלים 1 לכל מחשבההיתרון של השיטה הזאת הוא שהמחשבים לא תלויים אחד בשני וכל אחד יכול לסגור את המחשב מבלי לעשות בעיות ברשתהחיסרון הוא העלות בערך 300-400 שקל בארץ אם אני לא טועה
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים ...כמובן יש את הייתרון שאפשר להוסיף מחשב נוסף בלי שום בעיה.ראוטר קוי אפשר למצוא גם ב- 250 שקל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.