פורסם 2002 ביולי 623 שנים מכיוון שהAMD שלי מאוד מתחמם רציתי לשים משחה חדשה אבל אבא שלי הציע שהוא יכול להביע לי פד טרמי המשמש לקירור אחת מהמערכות שלהם (חברת טריון מישהו מכיר?) אז שאלתי אותו אם הוא נמס אז הוא אמר לי בוודאות שלא אז כדי לנסות או לא?
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר למה להסתכן הוא ראה את הפדים האלה כבר במצב פעולהולפי מה שאני יודע נם מבוססים סיליקון והפד הזה הוריד להם מ70 לבערך 50
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר הורדה של 20 מעלות ע"י פד טרמי לא נראה לי הגיוני בכלל ;D קצת הגזמתי לא אבל הפד טרמי לא מקשר להיטסינק הוא מקשר למין כלוב מתכת של הקופסא משהו כזה
פורסם 2002 ביולי 623 שנים משחה טרמית טובה היא הפיטרון האופטימלי כיום אבל אם אין לך כרגע כלום בין המעבד וההיטסקין פד טרמי יתן שיפור בקירור מה גם שהוא חינם ;D אז שווה לנסות אם המעבד לא חדש במיוחד ובלי אובר קלוקינג יכול להיות שזה יספיק לקנות משחה תמיד תוכל רק תשגיח על הטמפ אחרי ההחלפה תראה שהכל בסדר
פורסם 2002 ביולי 623 שנים על פי הנתונים שנתת הפד התרמי מסוגל להסתדר עם טמפרטורות גבוהות, ולכן שווה לנסות אותו
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר אני מקווה שאני יסיג את זה מחר (07.07) ואז אני יתן לכם ביקורת.מה שעוד אני יודע על הפד הזה שהוא בא בעובעים שונים.ולפי מה שאני הבנתי זה מין כמו פלסטיק כזה שפשוט מעביר חום ולא נמס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.