פורסם 2005 באפריל 2720 שנים בהצלחה אחי אבל אני חושב שאתה צריך להמשיך עם המסגרת מהעץ אלומיניום זה חומר שקשה לעבוד איתו לכן העבודה תיקח זמן רב מאוד ...
פורסם 2005 באפריל 2920 שנים איך אתה מתכנן שזה יזוז לצדדים?זה יופעל אלקטרונית או ידנית?אתה תשתמש בדרמל?
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מחבר אלומיניום זה חומר נחמד, קצת מעצבן לחתוך אותו כי זה לוקח די הרבה זמן (כשאין מסור דיסק) הפעם אני עובד עם סקאצ' ככה תמיד אפשר לשנות את התכנון, הסקאצ' הוא כמעט 1:1 מכיוון שלעבוד עם חצאי מ'מ בסקאצ' די מסובך, אז עיגלתי לפעמים למעלה לפעמים למטה ניסתי להגיע למקסימום מציאות ככה שניסתי להכנס לפרטים הכי קטנים גם חבל שאין אפשרות להוציא את כל הסקאצ' למצב מציאותי בלחיצה כפתור לוקח זמן לעבוד עם האלומיניום, מכיוון שאני חותך עם מסור רגיל/ג'גסו יש צורך בשיוף ככה שלנסות להגיע למקסימום דיוק זאת עבודה קשה לשיוף אני עובד עם המשייף הנחמד הזה, הוא בן 15 בערך וטפו טפו עושה תעבודה הפרופילים למסגרת, חתכתי את הזויות אצל מסגר, זאת מסגריה לברזל ולא עבודה עם אלומיניום ככה שהמסור דיסק שיש שם מסתובב די לאט מה שלא בריא לעבודה עם אלומיניום, ככה שאחרי החיתוך היה צריך לעשות פה ושם שיופים חיברתי את המסגרת עם פינות רק לראות איך זה יוצא. הפינות של המסגרת יהיו מחוברות על ידי פרופיל(הצורה שממנה מורכב המסגרת) מאונכות אין לי עדיין גובה שלהם כי זה תלוי בכמה דברים שאני צריך לסיים קודם ועוברים למסילה עצמה המסילה מורכבת מזוג חתיכות צמודות של אלומיניום שאם אני לא טועה תולים עליו ווילונות 4 לאגרים למקסימום תפיסה ותזוזה חלקה סרטון GIF שמדגים את התזוזה, הקטנתי כמה שאפשר שישקול פחות ממגה 996~ kb http://img41.echo.cx/img41/2951/slide7cc.gif
פורסם 2005 במאי 1220 שנים פששש.. עדכון משמעותי!אומנם שקצת קשה להבין את התהליך, אבל אני בטוח שהתוצר יהיה טוב!
פורסם 2005 במאי 1220 שנים יפה יפה, מתחילים כבר לראות משהו קטן מהמכונה ד"א מאיפה התכנונים ? צריך לקנות אותם, או אפשר למצוא ברשת ? כי חיפשתי ולא ממש מצאתי משהו..
פורסם 2005 במאי 1220 שנים יפה מאוד!!!רק העבודה בסקטצ' אפ הייתה מן פרויקט קטן, הא?נחמד ביותר!!!מה עוד נשאר לך לעשות?? ?? ??
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מחבר התכנונים הם שלי, עברתי ברשת ראיתי כל מני פרויקטים ומכונותומנסה לתכנן את זה שאני אקבל בסופו של דבר 3 ציריםמה עוד נשאר?המוןזה עבודה רק על ציר ה X וגם אותו עוד לא סיימתי
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מחבר יפעל אלקטרונית בכלליות דרמל, אבל דרמל גם לא נותן לי קוטר מספיק גדול לראשים גדולים וגם חלש לחריטה על פרספקס זה יספיק, אבל אני רוצה גם עבודה עם אלומיניום, נחושת ואם זה יהיה מספיק חזק אז גם פח של מארזים ככה שכנראה נשקיע בראוטר אבל קודם נגיע לגשר, אחר כך נחצה אותו
פורסם 2005 במאי 1320 שנים יש לי רעיון:למה שלא תנסה לעשות כך שהדבר הזה יהיה אוניברסלי ויתאים לכל מיניי כלים כמו מקדחה דרמל ראוטר וכל מיניי דברים.צריך לחשוב גם איך לחצות את הגשר יש כל מיניי דרכים.
פורסם 2005 במאי 2120 שנים מחבר המסגרת מוכנה נעזרתי בכלי די נחמד בשביל לבנות את המסגרת, זה כמו פלייר אבל שנסגר על ידי סיבוב ותמונות של המסגרת הוספתי תמיכה בצדדים של המסגרת, אני עובד עם חומר בעובי 2 מ'מ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.