פורסם 2005 במרץ 1220 שנים שלום לכולם, יש לי שני מחשבים ומודם אחד לכבלים ואני רוצה שיהיה אפשר לגלוש בשני המחשבים בו זמנית. עכשיו הבעייה היא שהמחשבים נמצאים בקומות שונות ואין קשר אווירי ביניהם (אולי זה מונע רשת אלחוטית). רציתי לדעת איך ניתן לשתף את האינטרנט מבלי להעביר כבל שיחצוץ את כל הבית... תודה מראש, דרור
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים קנית ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי? מה המרחק בין המחשבים ? מה מפריד ביניהם?
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים כל היופי ברשת אלחוטית הוא שהיא חוצצת קירות...זה לא אינפרא אדום לא צריך קשר ישיר בין המשדר לכרטיס הקולט בכל מקרה אני לא ממליץ לך לעשות רשת אלחוטית-יקר ולא אמין תעבוד קצת קשה תשחיל חוטים ותעבוד עם ראוטר רגיל
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אתה יכול גם לעשות רשת על בסיס חשמל. תקרא כאןhttp://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=homeplug
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מחבר וואלה? מישהו יכול להמליץ לי מוצר ואם קשה להתקין ומה מחיר בערך? תודה לכולם!
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מחבר שכחתי להוסיףהמחשבים בקומות נפרדות,המרחק בערך פחות מחמשה עשר מטרים.מפריד ביניהם כלום בעיקרון רק דלת שיכולה להיות פתוחה, מדרגות וזהו!
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים לאיזה כיוון אתה רוצה ללכת? רשת חוטית שהיא מהירה ויציבה וזולה יותר מאשר רשת אלחוטית או בכלל רשת על חשמל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.