פורסם 2002 ביולי 623 שנים אני רוצה לקנות רמקולים חדשים במקום הרגילים האלה שמקבלים אם המחשב בדרך כלל, השאלה שלי היא כמה וואט לדעתכם זהמספיק? ואל תגידו לי שאין דבר כזה מספיק...
פורסם 2002 ביולי 623 שנים אם אתה לא מתכוון להשקיע בכרטיס קול איכותי, תקנה מערכת סטריאו ביתית, היא תענה על כל צרכיך.
פורסם 2002 ביולי 623 שנים אני רוצה לקנות רמקולים חדשים במקום הרגילים האלה שמקבלים אם המחשב בדרך כלל, השאלה שלי היא כמה וואט לדעתכם זהמספיק? ואל תגידו לי שאין דבר כזה מספיק...א - תקציבב- גודל חדר הוא פקטור מאוד משמעותי בענין של העוצמה.ג - "ואטים" לא תמיד קובעים.מה שקובע היא הנצילות של הרמקול. יש רמקול שיקח 8 ואאט, ויעשה איתם X רעש, ויש רמקול אחר, שיקח אותם 8 ואטים,ויעשה איתם 2X רעש. הכל ענין של נצילות.ד - דיסטורשן. (THD) בקיצור, זה עיות של הסאונד בעוצמות גבוהות.אם המגבר (שמובה במערכת רמקולים, בדר"כ בסאב) מסוגל להפיק 20 ואט לערוץ, אבל הרמקול לא מסוגל להתמודד עם ה20 ואאט,הוא יתחיל לצווח, ולהשמיע רעשם מגעילים. ככה שגם אם על המערכת כתוב 20 ואאט, אתה לא תוכל להשתמש בכל העשרים ואאט. (אתה לא תוכל לשמוע בדיסטורשן. זה מעיק. אתה תעדיף להנמיך.)ה מה השימושים למערכת? צפיה בסרטים? משחקים? רק מוזיקה?
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר אני מחפש מערכת של 4.1 או יותר, המטרה העיקרית היא משחקים אחר כך מוסיקה, ואחר כך סרטים.התקציב הוא עד 1000 שקל אבל הייתי רוצה לדעת על מערכות שמגיעות גם עד 2000 כי יכול להיות שדוד שלי יכול לסדר לי מערכות מוזיקה במחירים מאוד זולים. ;Dנ.ב כרטיס הקול שבו אני אשתמש הוא או AUDIGY או FORTTISIMO 2
פורסם 2002 ביולי 623 שנים דוד שלך משיג דרך חו"ל?כי יש מערכות מעולות ולא יקרות שלא נמכרות כאן.בארץ..XPS510 הם בסדר..ATP5..
פורסם 2002 ביולי 623 שנים 2000 שקל. אם דוד שלך משיג אותם בהרבה פחות (ותאמין לי שהוא לא), אני קונה ממנו גם.
פורסם 2002 ביולי 623 שנים לי יש את ה peerless pr-160 כקידמיים (250W r.m.s each)ואת הפיוניר (מיני) כאחוריים / מוניטור (25W r.m.s each)
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מו של ויוסי???לי יש 550 וואט בבית כולווליוסי יש 1100וואט בחדר וזה ללא הסאב שהוא כרגע לא עובד!
פורסם 2002 ביולי 623 שנים לא התלוננתי אבל השוותליוסי יש 1100 וואט בחדר + סאב (לא עובד כרגע) 350Wובסלון עוד 1000 וואט
פורסם 2002 ביולי 723 שנים מחבר אוקיי אנשים, אפשר לחזור לנושא שלי בבקשה? : ולמי שאמר שאם דוד שלי משיג בהרבה פחות אז הוא קונה ממנו, אתה לא יכול כי זה לקרובי משפחה אז יש המלצות על מערכות טובות בארץ? (למחשב לא לקולנוע ביתי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.