עבור לתוכן

בעיה ב MEDAL OF HONOR

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי המשחק 2MEDAL OF HONOR ISO דיסקים מחבר,עם קראק.מודם k56.

הבעיה-1.כשאני מתחבר לשרת כלשהו,אחרי כמה זמן כתוב לי:

server connection timed out משהו כזה,וניסיתי הרבה שרתים בכל מיני סוגים פינגים.

אמרו לי להוריד את העידכון.

הורדתי מ ea.com את MOHAA_UKUS_ONLY_patch111v9safedisk.exe

15.3 מגה הגודל.

לאחר 2 NEXT שאני לוחץ,זה מראה לי את ההודעה הבאה:

WARNING: Could not find the UK or US version of medal of Honor Allied Assault installed on your computer.Setup will now exit.

המשחק מותקן בצורה נורמלית,מאד הופתעתי מההודעה הזאת.כאילו שהמשחק לא נמצא בכלל המחשב.

האם כדי לנסות להתקין מחדש? אז איך עושים גיבוי לשמירות והגדרות מהOPTIONS? או שבגלל שהמשחק ISO אז אי אפשר להתקין את העידכון?

2.אני תקוע בשלב 2 שאני צריך לגנוב EXPLOSEVS מה FORTRESS .חיפשתי בכל חור בשלב ואני תקוע ולא מוצא! בבקשה עזרה רק כדי לעבור את החלק המעצבן הזה!

תודה רבה,

טל

פורסם

טל אני ירשה לעצמי לדבר בשם המנהלים שאני אומר לך שכל צוות האתר פה התעייף מווארז וכל פעם מחדש לנעול כאלה ת'רדים ובאמת שזה כבר נמאס אז בתור משתמש עם 54 הודעות נכון לעכשיו אתה אמור לדעת בע"פ את תקנון הפורומים שכל מה שקשור בווארז (שירים, תוכנות ומשחקים פרוצים או שהושגו שלא כחוק) אסורים בהחלט ותאמין לי שהדברים שאני אומר לך כאן נטחנו 1000000 פעם כל פעם מחדש וחבל שינקטו פה צעדים יותר קשוחים להרתעה אתה לא משתמש כל כך חדש ואתה אמור לדעת את הדברים האלה.

בקרוב הת'רד ינעל אם לא ננעל כבר

פורסם
  • מחבר

אוווופס אני ממש מצטער!! אני מאד מצטער ולא ידעתי כל כך.קראתי אותו די מזמן גם.

טוב יותר זה לא יקרה,מצטער שוב.

ובקשר למספר הודעות שלי שכתבתי,אני כותב הודעה רק כשיש לי בעיה/שאלה..אני לא מהאלה שיש להם אלפי הודעות תוך חודש,שנענים לכל הודעה אפשרית בפורומים,רק לעשות רושם שיש להם אלפי הודעות. ;D

אז אי אפשר לענות אולי בכל זאת? מה עלי לעשות? אני מאד רוצה לשחק באינטרנט ולעבור את הקטע הזה בשלב!

תודה רבה וסליחה,

טל

(ותאמת הייתי גם מאד רוצה לדעת,למה אתם נגד וורז {וכל השאר} כל כך ??? ???)

פורסם

הורדת קראק?

פורסם
  • מחבר

טוב לא נעים לי לדבר פה על וורז אחרי שקראתי את הפורום שמר my warez כתב.

מי שרוצה לענות לי בבקשה דברו איתי באימייל או איסיקיו

תודה

פורסם

נו באמת! אתה עוד ממשיך ? זאת כבר חוצפה לשמה בדיוק בגלל זה נועלים כאלה ת'רדים כדיי שלא!!! יגידו דברים כמו שלח לי בפרטי וכו' כי עדיין אתה מנצל את ציבוריות הפורום כדיי להשיג קהל שיעזור לך בנושא שאסור לדיון וזה לא עושה את זה יותר טוב

אם אתה לא רוצה מהמנהלים צעקות אני מציע לך למחוק את כל הודעותייך לאלתר ומייד!

פורסם

מוזר שעוד לא נעלו .....

כנראה אחד המודרייטורים חטף קלקול קיבה

היה לך מזל הפעם ... אבל זה ממש לא בסדר >:(

פורסם

מוזר שעוד לא נעלו .....

כנראה אחד המודרייטורים חטף קלקול קיבה

היה לך מזל הפעם ... אבל זה ממש לא בסדר >:(

אחי תרגע עוד לא קרה כלום הוא אמר שהוא מצטער ולכן ביקש בפרטי, זה לא שהוא יתחיל לפתוח ת'רדים של ווארז ולבקש בפרטי שיעזרו לו.

פשוט relax. ;D ::)

פורסם

לא להשתמש בפורום לווארז בשום צורה שהיא.

ונוסטדרמוס כול כך צודק, זה פשוט כול כך נמאס כול פעם לכתוב מחדש שאסור, לא משנה כמה הודעות אנחנו שמים, עדיין אנשים מצפצפים על זה.

כול הצוות לא היה פה סוף שבוע לכן זה לא ננעל כבר, נושאים הבאים פשוט ימחקו, זה עובר כול גבול כבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים