פורסם 2005 במרץ 1120 שנים החלטתי לשתף אותכם במספר תמונות של המארז שסיימתי לבנות למערכת המים שלי: (מתנצל מראש על גודל התמונות - אנסה להקטינם בהקדם) (מערכת המים כוללת רדיאטור כפול, 4 מאוררים 120 מ"מ PUSH\PULL CONFIG, בלוק STORM G4 ומשאבת AQUA EXTREME.)
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מדהים אם אפשר אז עוד קצת תמונות של המארז השקוף היפיפה הזה... ולמה משמש הצינור הזה שמזדקר מהתקרה של המארז ?
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים יוווווווווווו איזה יופי ! איזה השקעה! ממש אהבתי יאללה תמונות תמונות תמונות תעלה עוד תמונותאה ו.....המלצה שלי...........תחליף את הגרילים של המאווררים
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים מה הולך שם לוח זכרונות ומעבד במארז השקוף ושאר ציוד היקפי במארז התחתון? :alcoholic:
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים מחבר המארז נבנה על ידי. המארז מחולק ל 3 קומות. כל קומה בנויה שלדת אלומיניום מכוסה פרספקס. קומה עליונה - לוח האם ותכולתו - עם מכסה נשלף. קומה אמצעית - מקום ל 8 הרדיסקים + 3 מקומות ל 5.25 BAYS, כולל גם את הספק. מול כל קבוצה של 4 הרדיסקים - מאורר לד 80 מ"מ. קומה תחתונה - רדיאטור, משאבה - נבנתה על העקרון של ניצול מירבי של תנועת האוויר - כלומר מרחק הרדיאטור מה-מאוורים: צד PULL - לפחות 1 HUB DIAMETER של המאורר. צד PUSH - מרחק גדול יותר. תמונות טכניות: חלק קידמי ללא הגרילים\פילטרים: המארז מאחור: קומה תחתונה מבט מהצד ומלפנים: קומה אמצעית מבטים מהצד: עכשיו יותר מובן? טמ"פ מעבד על לוח IS7 של ABIT שמזייף מלא כלפי מעלה: IDEAL = 34-35 LOAD=43 כלומר פחות 10-15 מעלות יחסית לקירור האויר שהיה לי - SLK 947 + מאוורר אנרמקס 92 מ"מ - והרבה יותר שקט. כל המאוררים רצים על 7-10 VOLT.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.