פורסם 2005 במרץ 1220 שנים בשטחים נמכרים בקבוקי קולה בעלי תכולה של 2 ליטר, אשר שלא משווקים כאן וגם לא ישווקו לצערינו. היא גם יותר מתוקה, לפי דיווחים.אתה אולי מתכוון ל"מכה-קולה" ?
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים זה אמור להיות מצחיק? כן. ;D ;D ;D ;D :smile1: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :silly: ;D :lol:
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים בשטחים נמכרים בקבוקי קולה בעלי תכולה של 2 ליטר, אשר שלא משווקים כאן וגם לא ישווקו לצערינו. היא גם יותר מתוקה, לפי דיווחים.בדרום אמריקה יש בקבוקים של 3 ליטר
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים מחבר שכחתי לומר ששתיתי את אבו-סביח, ויש לו טעם רגיל, כמו של כל פחית קוקה-קולה יהודיה.(צפוי, לא?)
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים כן... לידי גם יש כאלה,אני קונה אותם כי הם יותר זולות חחח אני מקווה שאני לא אמות מזה בקרוב
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים LOL, נשפכתי... כדי לעשות כזה דבר, באמת, צריך להיות משועמם בטירוף !!! (עם 3 סימני קריאה) בנאדם, אתה מטופל ?!
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים בשטחים נמכרים בקבוקי קולה בעלי תכולה של 2 ליטר, אשר שלא משווקים כאן וגם לא ישווקו לצערינו. היא גם יותר מתוקה, לפי דיווחים.המפעל קוקה קולה בשטחים הוא בבעלות של יאסר ערפאת אם אני לא טועה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.