עבור לתוכן

צריך עצה בהמהרת AMD1900+

Featured Replies

פורסם

טוב, המחשב שלי כבר דיי ישן ומעולם לא עשיתי לו O/C (חוץ מלכרטיס המסך).

הייתי רוצה לדעת איזה O/C כדאי לי לעשות (אם בכלל).

קראתי מדריכים, אך זה לא ממש עוזר לי בהחלטה על סוג ההמהרה - הבנתי שאפשר או דרך המכפלה או דרך ה-FSB... מה כדאי וכמה? גם לא ראיתי נעילת AGP/PCI 66/33 . ראיתי רק PCI וגם הוא דיי תלוי ב-System Frequency...

- סיקור של לוח האם שלי + תמונות מה-Bios יש כאן:

http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0zMTYmdXJsX2hpc3Rvcnk9LTI=

אין לי איוורור מיוחד... יש מאחורה, על המעבד\לוח אם ודלת הצד של המארז פתוחה לגמרי. (כן אני יודע שזה מביא אבק... זה מה יש). אני לא מעוניין בשידרוגים ותוספות.

אם זה מעניין משהו אז יש גם 2 על כרטיס המסך, 1 במגירת HD, ומגירת 3 מאווררים מקדימה שלא בפעולה (מרעיש לי, אבל במידת הצורך אדליק אותם).

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין מפרט חלקים חייוניים:

AMD Athlon XP 1900

ASUS A7V266-E

2x256MB DDR 266

ספק 350w

פורסם

גם לי יש את ה A7V266-E :) פעם הוא הלוח הכי טוב ל AMD :) בכל מקרה, איזה לבה ה XP 1900 ? זה TBIRD רק, לא?

פורסם
  • מחבר

Athlon XP 1900+ 133MHz 12.0x 1.60GHz

אני לא בטוח לגבי הליבה, בכל מקרה CPU-Z מראה לי Palomino, אפשר לסמוך על זה?

פורסם

יכול להיות.. לי יש AXP 1700 PALOMINO עם הלוח הזה.. OC לא תוכל לעשות יותר מדי, לא שווה להתעסק עם זה בשביל פירורים...

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה על התשובה המהירה, אני לוקח את עצתך... :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה רוצה, אתה מוזמן לנסות.. למרות שלא נראה שיש כלכך לאיפה להגיע.. בלוח אם הזה, האופציה הכמעט יחידה, היא לנסות להעלות את ה FSB בקפיצות קטנות ולראות עד מתי הוא מפסיק להיות יציב...

פורסם
  • מחבר

אם אני מעלה את ה -FSB של ה-System מ-133 ומעלה גם ה-PCI יעלה מ-33 . (הם משולבים באותה אופציה System/PCI Frequency)

האם זה משנה לי כמה ה-pci?

ומה בקשר ל-ratio? פשוט לא ניסיתי אף פעם, אני לא רוצה סתם להרוס... מצטער שאני קרצייה :smile1:

פורסם

גם לי יש 1700+ Palomino... לא ניסיתי עליו אף פעם OC... הוא לא מגיע רחוק?

פורסם

הוא מגיע רחוק מאוד.. אני הגעתי מ 1700 ל 1800 וגם זה בקושי...

לגבי ה RATIO, כבר לא זוכר, אבל הוא לא כזה גמיש... אם לא מחוברים דברים ל PCI זה פחות חשוב, מה שכן זה ה AGP, וזה תלוי באיזה כרטיס מסך יש.. למרות שמה שמגביל פה זה בעיקר המעבד...

אם כבר היית ממליץ לנסות לשנות את ה RAM TIMING ל הכי נמוך ולשים COMMAND RATE על 1T במקום 2T, זה יביא קצת שיפור בביצועים..

פורסם

גם לי יש את ה A7V266-E :) פעם הוא הלוח הכי טוב ל AMD :) בכל מקרה, איזה לבה ה XP 1900 ? זה TBIRD רק, לא?

אין 1900+ Tbird (נראה לי שהתכוונת Tbred), יש Thoroughbred A וPalomino (גם Thoroughbred B אין). הפלומינו לא מגיע רחוק בכלל, עם הTbred B אפשר להגיע רק קצת יותר. אם זה היה 1600+-1800+ שיכולים להיות גם Tbred - עליהם אפשרי גם אוברקלוק של 60-80%.

פורסם

התכוונתי ל TBRED, אוקי, כל השאר אני יודע בגלל זה שאלתי איזו ליבה זה.. אני מנסיון יודע ש ה PALOMINO לא מגיע רחוק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים