פורסם 2005 במרץ 1220 שנים היה נחמד אבל שברתם לי כל הזמן את הבניינים והיו לאגים.מקווה שבגרסה החדשה יהיה יותר טוב.
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים תשמעו,השרת לא פעל כי הייתה לי התלבטות איזו גרסא להריץ.אני אישית אהבתי יותר את הישנה.בחדשה זה מאוד קשה לבנות וזה פשוט מוריד מאיכות המשחק.לעת אתה אני אריץ את הגרסא הישנה אם מישהו מתנגד אפשר לערוך הצבעה.
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים שלום אני חדש במשחק הזה, רק ניסיתי אותו עכשיו ודי אהבתי למרות שקשה לבנות,ויש לי שאלה מה הכוונה לגרסה ישנה/חדשה אתם מתכוונים למוד 1.4 או למקורי?
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים לאחר בניות מרובות ;D החלטתי שהגרסה הישנה יותר טובה מבחינת בנייה ויותר יציבה מאשר המוד במוד יש איזה פאנל של לבנים שזה מעצבן מאד, רק חבל שבישן אין יותר מ-5 סלוטים, אבל לא נורא :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מחבר תשמעו,השרת לא פעל כי הייתה לי התלבטות איזו גרסא להריץ.אני אישית אהבתי יותר את הישנה.בחדשה זה מאוד קשה לבנות וזה פשוט מוריד מאיכות המשחק.לעת אתה אני אריץ את הגרסא הישנה אם מישהו מתנגד אפשר לערוך הצבעה.ב 1.4 אמור להיות איזה תפריט שבוחר אילו קוביות להחזיק, לא צריך לאסוף אותם, לא ? איך זה יותר קשה?
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים הדיקטטורה של חברי הפורום בשרת לא הוגנת, הם בונים שם איזה מבנה כל היום, ואת המדרגות שלי כל הזמן שוברים
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים כול כך לא נכון.אמרתי לך שמרוב לבנים השרת נהיה Laggy אז ביקשתי יפה שתשמור תמונות אם אתה רוצה ונתתי לך זמן ואז הודעתי לך וברטון הרס אותו בשביל שהשרת ירוץ נורמאלי.זה הכול ויש לי לוגים של כול השיחות בשרת אם אני צריך להוכיח משהו.
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים זה נראה נחמדאבל...מישהו יכול להגיד לי איך משחקיםכלומר מה עושים,איך בונים ומה המטרה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.