פורסם 2002 ביולי 523 שנים תנחשו מי חוזר? .....הוא אמר i'll be back והוא חוזר למסכים ביולי 2003...עדיין אתם לא יודעים על מה אני מדבר?Terminator returns in T3תצפו להרבה :AR15:
פורסם 2002 ביולי 523 שנים כן אבל זה רק המשחק... אין שום סרט,אני עדיין נזכר בסרט הפצצתי שהוקרן... אחלה סידרה...
פורסם 2002 ביולי 523 שנים וואלה? חחחחח, איזה פיחסה, כל הסרטי אקשן עם הנשים משעמם (חוץ מניקיטה... :AR15:)יש כבר תמונות או פרטים? מי תהיה השחקנית שתגלם אותה?
פורסם 2002 ביולי 523 שנים אני הייתי נותן לגורילה מזינה חהיות ה-TERMINATOR החדש. היא מספיק מפחידה בשביל זה
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר מוזר, תמיד חשבתי שה terminator זה שוורצנגר. שדרך אגב יופיע גם בסרט הזה .
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מהסרט השני יש שני terminators. אחד הוא שוורצנגר ה terminator המיושן שמגן על ג'ון והשני הוא terminator חדיש ביותר שנשלח לחסל את ג'ון.
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מוזר, תמיד חשבתי שה terminator זה שוורצנגר. שדרך אגב יופיע גם בסרט הזה .בסרט הראשון הוא היה הטרמינטורבשני הוא היה רובוט שנשלח להגן על ג'וןובסרט השלישי הוא גם יגן על גון מפני T-X ככה קוראים לטרמינטורית ובמהלך הסרט הוא יחליף צד :asthanos:אני מקווה שהסרט יהיה טוב לפחות כמו השני :smoke:
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר השני היה מצויין , קשה לי להאמין שיוכלו להתעלות עליו.וחצמזה סרטים אפוקליפטיים אף פעם לא הצליחו.
פורסם 2002 ביולי 623 שנים זה אפשרי...הבמאי של הסרט ביים את צוללת U-751 (ממש לא זוכר את המספר המדוייק של הצוללת) ואני מקווה שהוא לא עיבד את הטאצ' שלו ;D
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר אך עם זאת הבמאי של 2 הוא ג'יימס קמרון. שאני ממש לא צריך לומר שהוא במאי מצויין עם רשימת סרטים מצויינים! (חוץ מטיטאניק, אוקיי ...נו , לכולם מותר לפשל מדי פעם)אבל עזוב את הבימוי, גם הבמאי הכי מוכשר לא יוכל לעשות כלום עם תסריט סוג ב. (ע"ע מלחמת הכוכבים האחרון)וזה U571
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מה רע בסרט "צוללת U571" ?! סרט מעולה.אגב... הינה הטריילר של T3...http://www.apple.com/trailers/wb/t3/
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר אין שום דבר רע ב U571, זה אחד מסרטי הצוללות היותר טובים שראיתי, (סליחה, הטוב ביותר)אבל עדיין הסרטים של ג'יימס קמרון הרבה יותר טוביםוהטריילר של T3 סתם מחורבן, לא מראים כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.