עבור לתוכן

צריך עזרה ב-GTA VICE CITY כנסו לפרטים..

Featured Replies

פורסם

שמו השעתממתי אז התקנתי את GTA VICE CITY ועכשיו שיחקתי והכל סבבה..

עברתי מלא שלבים ויש לי מלא כסף..קניתי כבר את כל העסקים אבל נישארו כמה בתים..ופשוט אין לי משימות אז מה שימתי תמישחק?או שאני צריך לעשות איזה משהוא מיוחד?בבקשה עזרה...ואני משחק כבר יחסית הרבה זמן בלי שאין לי שום משימה של המישחק..רק משימות של עסקים..כמו להשיג מכוניות והמשימה באי של הסרטים וכאלה..

בבקשה תעזרו!!

פורסם

אתה צריך לקנות את כל בתי העסק.... אז ליתר ביטחון תקנה כל בית שקיים שם..

מהרגע שקנית את כל הבתים ועשית את כל המשימות שלהם, תקפוץ לך המשימה האחרונה של המשחק

(אתה יודע לדוגמה שבחנות של הגלידה אתה צריך למכור משהו כמו 50 גלידות בשביל שתורריח מהבית הוא כסף, וכו...)

פורסם
  • מחבר

אהה תודה אחי...נישאר לי בסך הכל רק את זה עם הגלידה ועוד אחד באי הסרטים עם המטוס...אני ינסה לסיים אותם...תודה אחי! :yelclap: :yelclap:

פורסם

אם כבר פתחו על זה ת'רד אז אני אשתמש בזה במקום לפתוח חדש..

איך יורים שם מאופנועים ומכוניות?

פורסם

אם כבר פתחו על זה ת'רד אז אני אשתמש בזה במקום לפתוח חדש..

איך יורים שם מאופנועים ומכוניות?

אתה מסתכל ימינה\שמאלה (תבדוק באפשרויות מה הכפתורים) ואתה לוחץ על ירי....

פורסם

ניסיתי וזה לא עובד

פורסם

באופנועים כמובן אפשר לירות גם קדימה,אתה פשוט לוחץ על כפתור העכבר שיורה תוך כדי נסיעה. אתה יכול לירות מכלי רכב כלשהו רק עם נשק אוטומטי שמוחזק ביד אחת, אם אין לך כזה לא תוכל לירות.

פורסם
  • מחבר

ואיי האוטו גלידה המעפן הזה כבר שיגע לי תשכל כל פעם אני מגיע ל40 ואז תופס אותי שוטר..למישוהא יש איזה טריק או משהוא בישיבל זה?כאליו לעבור את את זה בקלות או עצות כל דבר יעזור..

פורסם

באופנועים כמובן אפשר לירות גם קדימה,אתה פשוט לוחץ על כפתור העכבר שיורה תוך כדי נסיעה. אתה יכול לירות מכלי רכב כלשהו רק עם נשק אוטומטי שמוחזק ביד אחת, אם אין לך כזה לא תוכל לירות.

תודה

פורסם

אם אתם צריכים עזרה בלסיים תמשחק וכול מיני טיפים למשחק פשוט כנסו לפה

www.supervicecity.tk אתר די טוב למשחק :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים