עבור לתוכן

דחיית גיוס

Featured Replies

פורסם

איזה סיבות הצבא יקבל בשביל לדחות גיוס בכמה חודשים ?

קבלתי צו גיוס לחודשיים אחרי סיום הלימודים שלי והייתי רוצה קצת יותר זמן איכות

פורסם

בד"כ דוחים בלי שמבקשים

לא נראה לי שיש לך ממה לדאוג..... אם הוא יגיד שהוא מתכנן לטוס לחול לחודש שבוע לפני תאריך הגיוס ידחו לו?

פורסם

:kopfpatsch: הצבא לא יעשה שום דבר טוב בלי שהוא יבקש

אם אתה רוצה לדחות גיוס נסה לכתוב שאתה רוצה לשפר בגרויות, לעשות פסיכומטרי, לטייל בחו"ל או משהו כזה. כמובן כדאי לך לנמק במפורט ולא לשלוח להם מכתב של שורה.

אבל שים לב! הצבא לא תמיד יתחשב בדיוק בדרישה שלך בדחייה, אתה יכול לבקש דחייה לנובמבר ולקבל דחייה לאפריל בלי אפשרות שינוי חזרה (ותחשוב מה יש לך לעשות בבית מהאפריל שמסיימים בו ללמוד לאפריל בגיוס)

פורסם

גם אני חשבתי כמוך ידידי (כבוד אפל)

אתה תקלל כל רגע שהקדמת. אני יודע, אני מחכה כבר מהקיץ...... אני כבר מתחרפן. תאמין לי שמאוד לא מומלץ. סתם מיותר.

רק אם יש לך פול חברים שמתגייסים מאוחר, ובאמת יש לך איזה משהו לעשות עם עצמך.. מסגרת.. מסודרת.. עבודה שאתה אוהב לעבוד בה, חברים, ללמוד..

אחרת מאוד מיותר ואתה תשתגע בבית. אתה יודע, תשאל את כל החבר'ה שמתגייסים עכשיו, במרץ אפריל.

פורסם

עזבו את כל זה

אם הוא מתגייס במרץ אז הוא משתחרר במרץ ומה הוא יעשה מהשחרור עד תחילת שנת הלימודים באוניברסיטה?

פורסם

^^^ אתה והרעיונות המטורפים שלך... :P

פורסם

אה זה בעיה לחכות מסוף התיכון עד הגיוס במרץ

אבל זה לא בעיה לחכות מהשחרור במרץ עד תחילת שנת הלימודים באוניברסיטה.......

פורסם

שום דבר לא בעיה.

אתה בן אדם, יש לך חיים (אני מקווה), תחייה. אף אחד לא רודף אחריך.

פורסם

עומרי זה לא דווקא ככה.

אני מנוב התחלתי להשתגע.. כולםםם התגייסו כבר. הרוב באוגוסט דרך אגב. וכולם לוחמים וחוזרים פעם במאה שנה.

וגם מי שמגויס עם פרופיל עורפי חוזר כל שוש, או חמשוש.

גם רוב הבנות בצבא ככה שקשה להכיר.. ואין לך מסגרת בדר"כ.. עבודה זה תלוי. בדר"כ אתה מוצא עבודות בלאי, מה כבר תמצא בתור מלשב שמתגייס ציק צאק?

אני עבדתי וזה היה קקי. כולם זקנים, עבודה מגעילה, חרא כסף.. אם יש לך עבודה נורמלית עם אנשים בגילך.. אתה מרגיש חיי קצת. יצאת מרווח.

אבל כעקרון כולם בצבא ואתה חוץ מלנסות (רוב הפעמים לא בהצלחה יתרה) להעסיק את עצמך, סתם מתייבש בלי מעש..

פורסם
  • מחבר

שיפור בגרויות נשמע לי התירוץ הכי טוב אבל יש בעיה- קבלתי את הצו לפני 2-3 ימים וכתוב עליו שיש לשלוח בקשות דחיה תוך 30 ימים בלבד, איך אני יכול להגיד להם שאני רוצה לשפר בגרויות אם אני כרגע בי"א ועדיין לא עשיתי את רוב הבגרויות שלי אפילו ?

פורסם

זה שטויות. אתה יכול לבקש דחייה גם במהלך י"ב. למען האמת, הפקידות בלשכת הגיוס כל כך פוסטמות שכאשר ביקשתי לבטל את מועמדותי לעתודה (דבר שדורש דחיית גיוס למרץ, או דחייה ל4 שנים במקרה שהתקבלת ;D ) והדגשתי שאני רוצה להתגייס כרגיל הם שלחו לי בחזרה מכתב שאם אני רוצה לדחות את הגיוס אני צריך לשלוח בקשה מפורטת ::)

פורסם

אם אתה סתם מחפש זמן איכות, חבל... דחיית שירות בהיעדר סיבה באמת מוצדקת זהו דבר מאוד טפשי. תתחיל, תסיים עם החובהש'ך, יש'ך עוד עשרות שנים "לחיות".

פורסם

נו אבל תחשוב... אחרי 12 שנות ייסורים (ושנתיים שכונה בגן) בן אדם צריך קצת יותר מחודשיים לבלות.......

אני חושב גיוס אידיאלי זה נובמבר...... זה גם גיוס של ג'ובניקים לא? כמו שאוגוסט זה קרבי

פורסם

אצלי תאריך הגיוס הוא חודש אחרי סוף הלימודים....ואני מת לדחות את זה אבל מה אני עכשיו אחפש תירוץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים