עבור לתוכן

כמה הרהורי טרום קנייה....

Featured Replies

פורסם

אם אתה רוצה את מירב הביצועים ביחס לכסף, תוך התעלמות מאפשרויות שידרוג, לך על לוח ה-S754 שנחשב בעיני רבים לטוב ביותר - DFI LanParty הנמכר ב-KSP במחיר די טוב, יחד עם את'לון 3400+. תשאר עם ה-R9600 שלך לעת עתה ותזנק על PCI-e אחרי שהפלטפורמה תהיה בוגרת יותר. זה יקרה בערך בזמן שבו השילוש הקדוש כולו יהיה obsolete. אני בהחלט מסכים עם הבחירה בסונטה: מדובר שם על ספק עם רייל 24A שלבטח ישאר איתך הרבה זמן. בהחלט טעים!

פורסם

מסכים עם הבחור מעלי.. אם אתה מתכוון להשאר עם ה AGP שלך, לך על 754 עם 3400+

:beerchug:

פורסם

תקנה PCIe (הלוח זה הבחירה שלך...אם אתה רוצה OC אל תלך על צ'יפסט של nForce4 4x)...

מעבד...עכשיו להגיע מ3000+ ל3200+ זה ממש שטויות...גם בקירור סטוק אתה יכול להגיע לזה..(אתה יכול להגיע גם מעל זה..)

כרטיס מסך...אל תתפשר על פחות מ6600GT...

תיקח את המארז של HEC ה6A19...בצבע שחור...(או לבן)...שהוא גם טוב מאוד....יש לו מאורר עם פילטר...(אתה יכול להוסיף עוד מאורר עם עוד פילטר..)...

וספק...אתה יכול להביא איזה TT 410W....אני הייתי קונה איזה HEC 425W...העיקר שיהיה מחברה מוכרת...

פורסם
  • מחבר

תקנה PCIe (הלוח זה הבחירה שלך...אם אתה רוצה OC אל תלך על צ'יפסט של nForce4 4x)...

מעבד...עכשיו להגיע מ3000+ ל3200+ זה ממש שטויות...גם בקירור סטוק אתה יכול להגיע לזה..(אתה יכול להגיע גם מעל זה..)

כרטיס מסך...אל תתפשר על פחות מ6600GT...

תיקח את המארז של HEC ה6A19...בצבע שחור...(או לבן)...שהוא גם טוב מאוד....יש לו מאורר עם פילטר...(אתה יכול להוסיף עוד מאורר עם עוד פילטר..)...

וספק...אתה יכול להביא איזה TT 410W....אני הייתי קונה איזה HEC 425W...העיקר שיהיה מחברה מוכרת...

אם אתה רוצה OC אל תלך על צ'יפסט של nForce4 4x, אז על מה ?

כמה עולה בדיוק 6A19 עם 2 מאוררים (אני רוצה שקטים?) + ספק טוב ושקט? פחות מה SONATA שמגיע כבר עם כל אלו?

פורסם

גם הסונטה לא בא עם 2 מאוררים הוא בא רק עם 1....

מאורר שקט קצת יותר מהסונטה..הוא 21dbA...שהסונטה הוא 30dbA..

Thermaltake Thunderblade 120MM

עולה איזה 70-60 שח....

ספק שקט יש...

את ה TT 410W...הוא 21dbA...

פורסם

אין סיבה לסמוך על דירוג הרעש של TT, רוב מוחץ של המוצרים שלהם מדורג ל21dba

אני אומר - קח את הסונטה ולא תתחרט

פורסם
  • מחבר

אוקי, נראה לי שזה הכיוון:

AMD ATHLON 64 3000+ BOX

950 ש"ח

MSI K8N Neo4-F NFORCE4

650 ש"ח

ANTEC SONATA Piano Black

735 ש"ח

GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-EXPRESS

1190 ש"ח

סה"כ 3525 ש"ח

השאלה שלי היא, האם נראה לכם שזה משתלם והרכיבים שבחרתי בסדר (במיוחד הלוח אם התקציבי הזה והכרטיס מסך מהחברה הזו) ? ואם אתם מכירים חנות אחת שבא אפשר להשיג את כל המוצרים האלו במחיר כולל קטן יותר (עם אחריות סבירה של יותר משנה)

פורסם

הייתי חוסך קצת ויורד למארז COMPUCASE 6A19 עם ספק 300 של HEC שיחזיק לך את המערכת הזאת.

ולוקח את הלוח של גיגהבייט K8NF.

וקונה מלוגיק.

פורסם
  • מחבר

הייתי חוסך קצת ויורד למארז COMPUCASE 6A19 עם ספק 300 של HEC שיחזיק לך את המערכת הזאת.

ולוקח את הלוח של גיגהבייט K8NF.

וקונה מלוגיק.

במה טוב יותר הגיגהבייט K8NF ?

לוגיטק עדיפים בגלל שהם יותר זולים או נותנים אחריות טובה יותר ?

לגבי הספק/מארז, אני מעוניין במחשב שקט יותר מהכל והבנתי שהספק השקט + המארז הטוב שמגיע ב SONATA יעשו את העבודה..

פורסם

אין עדיין ביקורות על ה MSI אבל עדיין

אני לא רואה סיבה לקחת את הג'יגהבייט על פניו

במיוחד כשהMSI אפילו טיפה יותר זול והוא עם צ'יפסט טוב יותר

אני כמוך לא הייתי הולך על ספק של הק אלא משהו נורמלי יותר

יש לי כרגע הק 400W והוא חרא של ספק וגם די רועש

תלך על הSONATA-גם מארז איכותי,גם ספק איכותי והכי חשוב-שששששקט

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אוקי, נראה לי שזה הכיוון:

AMD ATHLON 64 3000+ BOX

950 ש"ח

MSI K8N Neo4-F NFORCE4

650 ש"ח

ANTEC SONATA Piano Black

735 ש"ח

GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-EXPRESS

1190 ש"ח

סה"כ 3525 ש"ח

השאלה שלי היא, האם נראה לכם שזה משתלם והרכיבים שבחרתי בסדר (במיוחד הלוח אם התקציבי הזה והכרטיס מסך מהחברה הזו) ? ואם אתם מכירים חנות אחת שבא אפשר להשיג את כל המוצרים האלו במחיר כולל קטן יותר (עם אחריות סבירה של יותר משנה)

סליחה על ההקפצה, אבל תעשה לעצמך טובה ותזרוק עוד 10 ש"ח כדי לרכוש את גרסת ה-Extreme של ה-6600GT מבית Leadtek מאותה החנות. השילוב הזה כל כך מאוזן ונותן תמורה כל כך נהדרת שחבל"ז! ;)

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה, אבל תעשה לעצמך טובה ותזרוק עוד 10 ש"ח כדי לרכוש את גרסת ה-Extreme של ה-6600GT מבית Leadtek מאותה החנות. השילוב הזה כל כך מאוזן ונותן תמורה כל כך נהדרת שחבל"ז! ;)

תודה רבה על הערת צומת לבי. מישהו ראה כבר REVIEW על הלוח התקציבי של MSI ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים