עבור לתוכן

רוצה לנקות את המקלדת ולא יודע במה להשתמש

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אז ככה, הייתה לי את המקלדת האגדית של Logitech - ה- Elite Limited Edition שכבר לא מיוצרת כיום.

יום אחד חזרתי מהים, הורדתי את הנעליים וענן של חול השתחרר, ליד המקלדת. מאז היא לא עובדת.

שבוע שעבר הוצאתי את המקלדת המהגירה והחלטתי לבדוק אותה - הכל פועל - כל הכפתורים - גם האלו שהם לא אורדינרים - גם כל הלדים - רק כפתורי השיפט לא עובדים. זה מוזר בהתחשב ש_רק_ השיפט לא עובדים.

אז החלטתי לנסות להחזיר אותם ע''י ניקוי - דבר ראשון אני אנקה את המקשים (המאוד מלוכלכים, זה לא יאמן) ע''י אוויר דחוס, אני אני אצטרך גם איזה נוזל.

אני לא אשתמש במים, באיזה נוזל כן?

[תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

תפרק את כל הכפתורים , תוציא את הלוח האלקטרוני או איך שזה לא בוני במקלדת שלך , הקיצר , פרק לה תצורה ואת ככל חלקי הפלסטיק תכניס למדיח ..

כשיסיים תרכיב שוב וזהוא ..

פועל בצורה יוצאת מהכלל .. רק אל תשכח להשיג קודם הדפס של הסידור כפתורים במקלדת.. :)

פורסם

זה עובד באמת?

פורסם

אני לא מזמן ניקיתי את שלי עם אמצעים יותר פרמיטיבים, מקלות אוזניים, זה לקח המון זמן אבל התוצאות הרבה יותר טובות יחסית למה שהיה קודם.

פורסם

אוויר דחוס, או עם מקלות אוזנים, צמר גפן.

פורסם

היו הרבה תראדים על זה.

אני אישית לקחתי קיסם אוזניים והוצאתי איתו לחצן לחצן והוצאתי את כל הליכלוך שהיה שם(כמה קליפות של גרעינים :screwy:).

פורסם
  • מחבר

המקלדת האגדית שלי התדרדרה עד כדי כך שמצאתי גופות של ברחשים וחתיכות פיצה שם... בושה.

אז אני אנקה אותה עם ספרי אוויר דחוס ומקלות אוזניים וצמר גפן.. תודה!

פורסם

אם שואב אבק ניסית? :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים