פורסם 2002 ביולי 523 שנים הAthlon XP 1600+ שלי הגיע לשיא חדש 67/70 מעלות בהרצת שומר מסך של אקווריום. נחמד לא?לפי מה שאני רואה אני צריך היטסינק חדש, נכון? אז רציתי לשאול אותכם איזה לקנות? (אני כן, מתכוון לעשות OC)לא ממש אכפת לי מהרעש.תודה IZIKD
פורסם 2002 ביולי 523 שנים שמע תקרא את ההודעה שלי שם ותבין שהכל חרטא קניתי את המאוורר הכי יקר שיש למעבד זה לא עוזר וקניתי את המשחה הכי יקרה והכי מיוחדת
פורסם 2002 ביולי 523 שנים כרגע יש לי איזה generic 5000 rpm fan והמעבד בלחץ עובד על 60 מעלותקניתי את הthermaltake dragon orb 3 שהוא 7000rpm וחום המעבד ירד ל44 , הבעיה היא שהרעש הוא נוראי .. כמו שואב אבק קטן שעובד לכם ברקע כל הזמן וזה יכול לשגע פיליםp.si got a thunderbird 900 with asus a7v
פורסם 2002 ביולי 523 שנים בלה בלה בלה אני הולך לדפוק מודינג למחשב שלי ואיתו יבוא הכל בתחילת חודש באה אני כבר יביא תמונות כנראה
פורסם 2002 ביולי 523 שנים משחה טרמית ברור שיש כזאת שבאה עם המעבד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז זהו שלא המארז שלי פתוח(רק הצד עם הכרטיסים וזה) ויש לי רווח של 3 סנטי מטר בינו לבית הסטנד, אז מרוב החום גם המעמד חם. אצלי במנוחה הוא מגיע בכיף ל70 ועומס הוא עובד את ה-77. אף אחד לא יכול עליי( יותר נכון על המעבד שלי) ל- או :'(
פורסם 2002 ביולי 523 שנים איך הגעתם למעלות האלו????70 78 אני לא עובר את 52!!!!יש לי את CAK II 38אבל להגיע ל70 כבר צריך להדליק נורה אדומה לבדוק אם יש משהו לא תקין או לקנות HSF חדש!!!!!אני לא משתמש בשום מארז חייתי כמו הENEMRAX וגם לא משתמש בספק כח מקצועיאני משתמש במארז פשוט וספק של 300W שהכל עלה לי 230 שקלתבדקו את זה כי חבל שהוא ישרף והמחשב יהיה מושבת לשבוע שבועיים במקרה הטוב!
פורסם 2002 ביולי 623 שנים הAthlon XP 1600+ שלי הגיע לשיא חדש 67/70 מעלות בהרצת שומר מסך של אקווריום. נחמד לא?לפי מה שאני רואה אני צריך היטסינק חדש, נכון? אז רציתי לשאול אותכם איזה לקנות? (אני כן, מתכוון לעשות OC)לא ממש אכפת לי מהרעש.תודה IZIKDמה התקציב???
פורסם 2002 ביולי 623 שנים איך הגעתם למעלות האלו????70 78 אני לא עובר את 52!!!!יש לי את CAK II 38אבל להגיע ל70 כבר צריך להדליק נורה אדומה לבדוק אם יש משהו לא תקין או לקנות HSF חדש!!!!!אני לא משתמש בשום מארז חייתי כמו הENEMRAX וגם לא משתמש בספק כח מקצועיאני משתמש במארז פשוט וספק של 300W שהכל עלה לי 230 שקלתבדקו את זה כי חבל שהוא ישרף והמחשב יהיה מושבת לשבוע שבועיים במקרה הטוב!כנל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.