פורסם 2005 במרץ 1020 שנים קודם כל זה נראה מאוד יפה ואיכותי, רק התמונות חשוכות בטירוף...שנית אם אתה מעוניין לפרסם כאן עבודה שלך, אבקשך לפרסם כאן גם את התמונות, אל תתעצל, אין מה לשלוח כל משתמש לגלוש בעוד שלושה דפים כדי לצפות בתמונות. אחרת אאלץ לנעול את הדיון...נשמח לשמוע קצת יותר פירוט על העבודה, החומרים הכלים, זמן העבודה הכולל, איך חיברת את הכל יחד... בקיצור כל מה שתוכל לתרום, שוב - יופי של עבודה.
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר אין בעיה.....צודק בהחלט אח שלי. את התמונות ופירוט אני ישים מחר כי פשוט מאוחר...... היי גם יצא חרוז
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים 1. וואו. 2. תעלה את התמונות לכאן 3. התמונות חשוכות - נסה לצלם שוב. 4. ממש אהבתי את זאת: אולי תוכל להסביר איך עשית את זה. 5. איכותי!
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מ ד ה י ם! 1. אתה גיק רציני מה? מוד על "מסע בין כוכבים" זה משהוא שעוד לא ראיתי ;D 2. מאיפה לקחת את הסקיצה לדגם (אולי גם אני אקבל כמה רעיונות :)?
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר אני מאוד אוהב את כול הזאנר של מסע בין כוכבים אבל במיוחד את הBORG הם תמיד ניראו לי כמו ה"ניגרים האולטימטיבים של החלל"אני חושב גם לעשות משהו שקשור לBABYLON 5
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים אני מאוד אוהב את כול הזאנר של מסע בין כוכבים אבל במיוחד את הBORG הם תמיד ניראו לי כמו ה"ניגרים האולטימטיבים של החלל" אני חושב גם לעשות משהו שקשור לBABYLON 5 כן, אבל הם הופיעו רק באיזה 3 פרקים, כשהם תפסו את פקארד (ככה קראו לקפטן של האנטרפריז!? ראיתי את זה לפני איזה 10 שנים ) ומה הקשר שלהם לניגרים?? אתה יכול לקחת את הזמן (אם יש לך) ולפרט על המוד... כולל תמונות ממהלך העבודה, אם יש לך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.