פורסם 2005 במרץ 920 שנים נשבר לי הז*ן מהשקרים של פי 1000 ו-וואלה שופס וכל הח*א האלה!!מתי, מתי כבר מישהו ידפוק להם איזו תביעה ייצוגית על שקרים בפירסום ?! זה פשוט לא יאומן!עוד שיא נשבר...צירפתי תמונה (קיבלתי את זה במייל מהם...)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 920 שנים חח בדיוק באתי לפרסם את זה בצהריים אבל אז התחרטתי.. :-\ גם אני קיבלתי את הספאם במייל
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר כן, אבל מתי זה יפסק? אם גם אתה קיבלת את הספאם הזה, אז אתה יודע שיש עוד מלא דוגמאות כאלה...
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים טכנית זה לא הטעייה.. זה אינטרפולציה אני מניח... כמו בתקופה שכל ילד קנה SCANNER, אז פרסמו אותם עם רזולוציות מטורפות, שכמובן זה לא היה נכון וגם היה אינטרפולציה... זה סתם טריק שיווקי... מסריח, אבל חוקי... (כל אחד מחפש את ה EDGE שלו)
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים אין מקום לשום תביעה, זה דיי נפוץ הסוג הזה של המצלמות עם האינטרפולצייה. כל מי שמבין קצת יודע שזה תרגיל...
פורסם 2005 במאי 3120 שנים מחבר אין מקום לשום תביעה, זה דיי נפוץ הסוג הזה של המצלמות עם האינטרפולצייה. כל מי שמבין קצת יודע שזה תרגיל...זו נראית לך חנות למבינים? מי ש"מבין" לא יתקרב הרי לכל השיט הזה.קח לדוגמא מחשבים, זה הכי קל (וקרוב לעולם שלנו) האם אתה (לא אתה באופן ספציפי) היית קונה מחשב ב- P1000 ?סביר להניח שהיית מעדיף לשפוך מים קרים ישירות לתוך הספק כוח שלך מאשר להתקרב לאחד המכרזים האלה, אבל מה לעשות שדווקא אנשים שלאמבינים באמת, אלא מכירים מונחים בסיסיים רק בשמם, כמו:מגה פיקסלרזולוצייהזום אין להם מושג שצריך לחפש - מגה פיקסלים "אפקטיביים"או זום אופטי ולא דיגיטלי וכו'סתם, זה מרגיז.דרך אגב, מישהו ראה פעם פירסום מטעה כזה בארה"ב ? (אני שואל ברצינות, כי אולי זה קיים גם שם ואנחנו לא יודעים).
פורסם 2005 במאי 3120 שנים אין מה לעשות הם לא עשו משו שהוא לא חוקי הם אפילו פירסמו שזה 3.2 הפקטיבים מה אתה רוצה
פורסם 2005 במאי 3120 שנים אני לא מבין מה אתה מתעצבן...זאת חנות לאנשים שאין להם מושג? אז במילא אין להם מושג מה זה אומר כל ה"מגה פיקסל" הזה, והאמת שזה גם דיי בטוח שלא משנה להם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.