פורסם 2005 במרץ 1020 שנים אני יכול להגיד לך שאתה יכול לקנות את הסי די קי בלבד קוד בשביל לשחק אונליין רק ב50 שקלים ולהשיג את המשחק מחבר ולהשתמש בקוד שאתה קניית
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים איך בודקים כמה הפינג שלי במשחק?תפעיל את הקונסול במהלך המשחק ושם תכתוב את הפקודה: net_graph 3 .
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים אני יכול להגיד לך שאתה יכול לקנות את הסי די קי בלבד קוד בשביל לשחק אונליין רק ב50 שקלים ולהשיג את המשחק מחבר ולהשתמש בקוד שאתה קניית לא הבנתי כ"כ מה אתה רוצה.מאיפה הוא יכול לקנות רק את הקוד ב50 שקל??אם אתה רוצה לשחק CSSאתה קונה HL ב200 שקל ומקבל גם CSS.
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים חבר שלי אמר לי שאפשר לקנות קוד לחשק ברשת בcounter strike בoffice depot ולא חובה גם בהרבה אתרים תוכל למצוא שמוכרים קודים לשחק ברשת תמורת 50 שקלים
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים חבר שלי אמר לי שאפשר לקנות קוד לחשק ברשת בcounter strike בoffice depot ולא חובה גם בהרבה אתרים תוכל למצוא שמוכרים קודים לשחק ברשת תמורת 50 שקלים אופיס דיפו לא מוכרים שום מספרים סריאליים לשום משחק מהסיבה הפשוטה שזה לא חוקי לתת אותם בנפרד.
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים http://search.ebay.com/half-life-2-key_W0QQfrppZ50QQfsopZ1QQmaxrecordsreturnedZ300אתה יכול לקנות KEY ממישהו עם דירוג גבוהה שם, ואז להשיג את המשחק ולהשתמש בו (יש לא מעט אנשים שעושים את זה)...---נראה לי שהוא התכוון בקשר לאופיס דיפו ל COUNTER STRIKE המקורי (שאותו כן מוכרים בנפרד)...
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים אחי, נראה לי אתה מתבלבל לחלוטין...אפשר לקנות את Counter Strike ב50 שקל בהרבה חנויותלא את Counter Strike Source!יחי ההבדל הענקיבשביל CSS ברגע זה אתה חייב 200 שקל לכל המשחק, אני מאמין שבעתיד תוכל לקנות אותו בנפרד או שהוא פשוט יהיה יותר זול...
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים אני לא ממש הבנתי מה הולך שם באי ביי אתה קונה CD KEY ומשתמש בו לסטים באופן רגיל כלומר מוריד את HL2 ואת CSS ועוד משחקים שבאים עם זה?? כי אם זה ככה אז אני ממש לא מבין מה הקטע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.