פורסם 2005 במרץ 1920 שנים The Maestro קיבלHitmanX גם קיבלטוב אני סיימתי לחלק הזמנות להיוםמחר אני אתן לעוד 10 אנשים
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים גם לי (: HydroGen.Ownz@gmail.com ;D [tt]ניסיון[/tt] [move]הבהסבהבס[/move] גכדגכגדכגדכגדכ
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים נ.ב The_overclocker, האם האימייל שלך גנוב? : למה ? רוצה לקנות ;D ? תודה נתן על ההזמנה. ישר כוח
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים abnatan, לאאא Dont go now! שכחתה אותי :-[ לישלוח לך הודעה פרטית? זה יעשה לך טוב? בטוח? טוב אני יעשה ;D The_overclocker, אני אישית עדיין לא מעוניין, תודה. אבל אני בהלם שצוות HW לא עשו לך משהו.. חחח תוכל לימכור אותו להם מתישהו.. (זאת בטח הייתה התוכנית שלך מלתחילה.. הא הא??)
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים נשמע טוב אם אפשר, שלח לי בבקשה הזמנה למייל bigkahuna.il@gmail.com תודה מראש!
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים אבל אני בהלם שצוות HW לא עשו לך משהו.. חחח תוכל לימכור אותו להם מתישהו.. (זאת בטח הייתה התוכנית שלך מלתחילה.. הא הא??) מה ההבדל בין זה לבין לחלק ג'ימייל?
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים טוב התפנה לי קצת זמן וראיתי שיש פה ביקוש גדול כל מי שביקש בעמוד הזה יקבל עוד מעט הזמנה אני כבר לא עומד בקצב שלכם, שמישהו יבוא לסייע, חח
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים abnatan, לאאא Dont go now! שכחתה אותי :-[ לישלוח לך הודעה פרטית? זה יעשה לך טוב? בטוח? טוב אני יעשה ;D The_overclocker, אני אישית עדיין לא מעוניין, תודה. אבל אני בהלם שצוות HW לא עשו לך משהו.. חחח תוכל לימכור אותו להם מתישהו.. (זאת בטח הייתה התוכנית שלך מלתחילה.. הא הא??) zord, לא ראיתי שהזכרת אימייל איפשהו, שלח בפרטי ותקבל בינתיים עד Benor כל מי שביקש בעמוד הזה קיבל הזמנה ברגע שמתחיל עמוד רביעי זה כבר לא תקף היום :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.