פורסם 2002 ביולי 523 שנים ברשותי עכבר אופטי (Microsoft) , והוא פועל מצוין והכל.. אבל הבעיה זה שכשאני מכבה את המחשב- העכבר ממשיך והוא דולק באדום, וזה מאוד מפריע שזה דולק כל הזמן > האם זה קורה גם לכם? מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא יאיר בכלל (כשהמחשב מכובה כמובן)?
פורסם 2002 ביולי 523 שנים אם אתה מכבה את המחשב אז מאיפה הוא מקבל חשמל???זה עכבר ps/2?אולי אתה לא מכבה את המחשב ועושה hybernate?
פורסם 2002 ביולי 523 שנים גם במצב hibernate הוא אמור להכבותבמקרה חיברת אותו עם המתאם PS/2 ???תנסה בלי המתאם...מקווה שעזרתי
פורסם 2002 ביולי 523 שנים צריך לבטל את ה 5V STB , יש לוחות שזה בג'מפר וכאילו שזה בביוס (ויש כאילו שאי אפשר).
פורסם 2002 ביולי 623 שנים איזה לוח אם יש לך?? לחבר שלי יש GA-7DXR והמאורר שלו תמיד עובד גם כשהמחשב מכובה.אני אספר לך משהו מוזר שקרה לי ואולי זה דומה למקרה שלך:חיברתי מדפסת לכמה מחשבים עם כזאת קופסה שיש לה 4 חיבורי PARALEL.כל פעם שהיה מחשב דלוק (לא משנה איזה) והמדפסת הייתה מנותקת מהחשמל היא בכל זאת עבדה כי היא קיבלה את החשמל מאחד המחשבים בגלל שהחיבור הוגדר כדו-כיווני.בכל מקרה, חיבור פרלל זה 24 וולט וזה הרבה. יכול להיות שמשהו מחובר שם כמו מדפסת או משהו אחר שנותן חשמל ללוח והחשמל מגיע לעכבר. אולי יש לך משהו אחר מחובר ב PS.2 שנותן חשמל גם כשהמחשב מכובה ובגלל שה PS.2 מחוברים אחד לשני החשמל מגיע לעכבר.תנתק כל מיני שטויות ותמצא מאיפה החשמל (רצוי לעבוד אם וולטמטר או אבומטר).
פורסם 2002 ביולי 723 שנים ברשותי עכבר אופטי (Microsoft) , והוא פועל מצוין והכל.. אבל הבעיה זה שכשאני מכבה את המחשב- העכבר ממשיך והוא דולק באדום, וזה מאוד מפריע שזה דולק כל הזמן > האם זה קורה גם לכם? מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא יאיר בכלל (כשהמחשב מכובה כמובן)? יש לי את אותו דבר בדיוק, זה לא ממש בעייה אבל זה מציק כזה,שהיה לי לוח אם אחר ואותו עכבר זה לא קרה,מוזר,מעצבן ,אבל לא ביג דיל.
פורסם 2002 ביולי 723 שנים גם לי יש עכבר אופטי, וכשאני מכבה את המחשב האדום בעכבר ממשיך לדלוק(לפעמים גם ה-Num Lock במקלדת).מה שאני עושה זה פשוט מוציא את התקע של הספק מהקיר אחרי הכיבוי.במצב כזה אני מבטיח שאין שום סיכוי שיגיע חשמל מכל מקור שהוא,ואז העכבר והמקלדת נכבים סופית.
פורסם 2002 ביולי 723 שנים רשותי עכבר אופטי (Microsoft) , והוא פועל מצוין והכל.. אבל הבעיה זה שכשאני מכבה את המחשב- העכבר ממשיך והוא דולק באדום, וזה מאוד מפריע שזה דולק כל הזמן > האם זה קורה גם לכם? כן... תעביר מ ps/2 ל usb ,או להפך, אולי זה יאזור.
פורסם 2002 ביולי 723 שנים הממ... יש לי Logitech Optical Wheel Mouse USB והאור הקטן פועל אפילו בלי חשמל ולא מחובר לשום מקום, באמת! ולא אין לא בטריות או משהו... :
פורסם 2002 ביולי 723 שנים זה פעם ראשונה שאני שומע שיש כאלו שהאור האדום נכבה אצלם כשהם סוגרים את המחשב...לי יש GA-7VTXH והוא תמיד פועל... עכבר Genius PS/2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.