פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחפש קונפיג טוב אם יש בו את ה- Bunny אז זה עוד יותר טובכרגע יש לי את הקונפיג של - Furiousתודה..
פורסם 2005 במרץ 920 שנים Bunny Jumpingהיה באג בגרסא 1.3 ומטה (אם אני לא טועה בגרסא)בגרסא 1.6 תיקנו כבר את הבאג ולכן אתה לא תוכל לעשות את זהבנוגע לconfig fileתריץ חיפוש בגוגל
פורסם 2005 במרץ 920 שנים ^^^^^^^^^^^ wronge wronge and wronge Bj הוא לא באג ולעולם לא היה.. כפי שאמרת ב1.4 ומעלה ניסו לתקן את הבאג כי אנשים פשוט ריחפו, בו נגיד ככה ... עם קונפיג של איזה שתי פקודות פשוט היה אפשר במפה de_dust ב8 קפיצות להגיע מהבסיס של הCt ל T ( הימים הטובים ) אבל זה כבר לא היה פייר לשחקנים אחרים וValve החליטו להרוס תמשחק @#$ בכל מקרה אחרי 1.4 ניסו "לתקן" את זה ופשוט הרסו את המשחק וכמובן שאחרי 3 שבועות בערך יצא 1.5 בגלל כל האימיילים הזועמים שנשלחו לValve ואז שם עדיין לא היה אפשר כל כך בקלות לעשות Bj אבל עם קצת SkillZ אפשר ואפילו ב1.6 רק שב1.6 זה הרבה יותר קשה .. בקשר לקונפיג של Bj יש כאלה... הם עוזרים במקצת לא בדיוק ניסיתי אחד כזה ב1.6 אז אני לא יודע. בקיצור הכי כיף להתקין Beta 6.5 ולהזכר בתקופה האיכותית של CS :> ( לפני 4.5 שנים ) אני יודע שזה לא בדיוק עוזר לשאלה שלך אבל רציתי לתקן נערך: אתר עם Cfg's http://www.e-srael.org/configs.php
פורסם 2005 במרץ 920 שנים ב1.3 אני עשיתי בעצמי BHבגרסאות החדשות זה פשוט לא אפשריהם תיקנו את זהואם אתה אומר שלהגיע לבסיס של הT ב3 שניות זה לא באגאז תסביר לי מה זה בדיוק??ובכלל ב CS היו להם המון באגיםלדוגמא ב DUST שאפשר היה לרחף מעל BS Aאו שגם את זה אתה לא מחשיב כבאג??
פורסם 2005 במרץ 920 שנים זה שאתה לא יודע לעשות BJ בגרסאות החדשות זה לא אומר שאי אפשר הBJ בגרסאות קודמות בקיצור עד שהחליטו שרוצים לשנות את זה, לא היה באג פשוט ככה החליטו שהמשחק יהיה ומה שאמרתי בקשר לקפיצות זה נקרא אז "צ'יטים" ( לפני 3 שנים בערך) זה היה "הצ'יטים" של אז וזה סתם היה כמה פקודות בקונפיג זה כמו שתגיד עכשיו למה הם לא מתקנים את הבאג שאפשר להוריד OGC ולשחק עם ציטים. ומה הקשר הבאג של DUST @#$@# זה באג של המפה, לא של המשחק
פורסם 2005 במרץ 920 שנים אני הייתי משחק על בסיס יומי בסרברים בארץ בעיקרוגם בשרתים בח"ולולא ראיתי שום דבר שדומה ל BJ באף משחקראיתי צ'טים של מהירות ושטויות כאלה אבל לא BJואתה יכול לבדוק באתרים של CS כמוcscenteral.comבפורומים שם תריץ חיפוש ותראה שהיה שם תר'ד על זה שכבר זה לא ממש אפשרי לעשות BJוזה לא קשור לSKILLZאגבאתה מצליח לעשות BH ב1.6?או שאתה מכיר מישהו שעושה??אם כן אני אשמח לראות את זה...
פורסם 2005 במרץ 920 שנים ב1.6 ראיתי אנשים עושים את זה ועושים את זה טוב יכול להיות שזה עם קונפיגים ויכול להיות שלא.. לא יודע ( ולא זה לא צ'יטים).אני לא ממש מצליח ואני גם לא ממש מנסה וגם כפי שאמרתי זה קשה.. יוצא לי לפעמים בפוקסים בערך איזה 4 קפיצות וזהו.. ( בלי קונפיג או משהו כזה).בכל מקרה ב1.5 אין אחד שאני מכיר שלא יודע לעשות BJ ב1.5... אפילו היה תחרות ב3dv או משהו כזה שנה שעברה של BJ..
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר וואללה תודה לכולם על התגובות.. אגב אני השגתי עכשיו מחבר קוננפיג עם Bj של בולי..אז מי שרוצה אותו שישלח לי הודעה לפרטי או שפשוט יכנס לי לאיי סי קיו אני ישמח לעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.