פורסם 2005 במרץ 920 שנים המהירות חיבור שלי 2 מגה ואני עדין לא יודע אך אומרים לגלוש אבל לפעמים כמו עכשיו הכל עולה בפחות משניה ... זה מפחיד למה זה קורה? לפעמים
פורסם 2005 במרץ 920 שנים לא הבנתי מה מטרת הת'רד הזה? אם המהירות מפריעה לך אתה יכול לחזור למודם אנלוגי.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מה אתה מתכוון שאתה גולש ממש במהירות? אז מה אתה רוצה לגלוש באיטיות הרי עשית 2 מגה מה ציפית שתמשיך לגלוש במהירות של מודם אנלוגי?
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר לא הבנתם מה שאני בא להגיד למה ? אני לפעמים גולש כזה .. נורמלי יחסית למה שיש להציע היום ולפעמים זה .. ממש מהיר .. ממש אבל
פורסם 2005 במרץ 920 שנים האא...שיסביר את עצמו....אז הבעיה יכולה לנבוע מזה שיש תוכנות שיתוף ברקע\תוכנות שגוזלות ממהירות האינטרנט....
פורסם 2005 במרץ 920 שנים Zה תלוי בעומס על המרכזיה שלך, במרחק שלך מהשרת שאליו אתה מנסה להתחבר, בעומס שלו, ובעומס אצלך
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר בעע השנה 2005 .... באמת .... שיתחילו להזרים מהירות שליחה יותר גובה ואיטרנאט יותר מהיר לפי דעתי האיטרנאט של היום היה צריך להיקרא האיטרנאט של פעם
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים האינטרנט שאצלנו הוא האינטרנט של פעם בהרבה מקומות אחריםיש מדינות שבהן חברות האינטרנט מספקות רוחב פס של 100MBIT בהעלאה והורדה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.