פורסם 2005 במרץ 920 שנים ככה קיבלתי בתל אביב לפני 9 חודשים דוח על חניה 250 שקל.לא היה לי איך לשלם אז מרחתי ומרחתי....מישהו יודע כמה זה יהיה עכשיו ,ולמה לא קיבלתי התראה?אתה גם לא תקבל התראהלפני איזה חודשיים הודיעו ברדיו שנפלו לעיריית ת"א המחשבים וכל הדוחות נמחקו
פורסם 2005 במרץ 920 שנים אבא שלי בחיים שלו לא שילם דוחות לעירייה כבר איזה 20 שנה, הוא בן 47.הוא משלם רק דוחות מהמשטרה.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים עדיין לא למדתם אה? יש פתרון מאוד פשוט למנוע דוחות! להוריד את המגבים מהרכב :lol:
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר אתה גם לא תקבל התראהלפני איזה חודשיים הודיעו ברדיו שנפלו לעיריית ת"א המחשבים וכל הדוחות נמחקואתה רציני?ואם זה דוח מהמשטרה?
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר משטרה נותנת גם דוחות על חנייה. אמרו לי שאם זה היה מהעירייה אז אין לי מה לדאוג ,ואם זה מהמשטרה אז יש מקום לדאגה.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים משטרה נותנת גם דוחות על חנייה.אבל אני לא מבין מה הנקודה שלך.אם יש לך דו"ח מהמשטרה, מה זה קשור למשפט הזה ?לפני איזה חודשיים הודיעו ברדיו שנפלו לעיריית ת"א המחשבים וכל הדוחות נמחקו
פורסם 2005 במרץ 920 שנים אם זה משטרה אז מן הסתם חייבים לשלםהם בניגוד לעירייה (שהיא לא שלך) יכולים להפעיל סנקציותכמו אי חידוש רשיון למשל
פורסם 2005 במרץ 920 שנים לא הייתי לוקח את הסיכוןיכול להיות שהיה להם hardcopy של הדוח שלך(כי הוא יחסית חדש) והם הצליחו לשחזר אותו ובנתיים הסכום תופחאני הייתי משלם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.