פורסם 2005 במרץ 920 שנים שלום שלום...אני צריך עזרה בקשר לחיבורים של דיוידי שהגיע אליי...Some Prosound DVDבכל זאת.. אני אנסה להסביר את זה בצורה נוחהיש לי 3 מגברים..1 שולט על 2 קדמיים..1 שולט על 2 אחוריים..1 שולט על הסאב..עכשיו אני רוצה לחבר את כולם לדיוידי מאחורה...ובדיוידי יש חיבור אופטי כזה... רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את כל המגברים לדיוידי.. וכשאני אראה סרטים.. זה יהיה בסדר..ולחבר את היציאה אופטית בדיוידי.. ללוח שלי שיש גם שם יציאה אופטית.. ואז זה יהיה בסדר...הלוח שלי - NF7SLמקווה שהבנתם..תודה רבה מראש..
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר שלושת המגברים שלי הם סטריאו עם יציאות של בננות..בגלל זה אין לי 1 ששולט על כולם... כי הם סטריאואז אני רוצה לחבר את שלושת המגברים לדיוידי.. ושהדיוידי ישלוט על כולם...ואז לחבר את הדיוידי למחשב בעזרת הכבל אופטי שיש יציאות בלוח ובדיוידי.. ואז שישמעו בדיוידי את המחשב...זה אפשרי?..
פורסם 2005 במרץ 920 שנים אתה צריך DAC רב-ערוצי חיצוני, אליו תוכל לחבר את המחשב או ה-DVD (או את שניהם אם יש בו ממתג). מאחר וסביר מאד שאין לך כסף לזה, תאלץ להשתמש ביציאות האנאלוגיות של ה-DVD - בתקווה שיש לך יותר מאחת - כלומר אחת עבור כל ערוץ.
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר לחבר את כל המגברים לדיוידי זאת לא בעיה..השאלה שלי היא..נגיד וכל המגברים מחוברים ובסדר.. האם אני יכול לחבר כבל אופטי בין הדיוידי ללוח אם שלי..וישמעו מהדיוידי בעצם...אתה מבין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.