עבור לתוכן

פרטים ראשוניים על הדור הבא, XBOX 2

Featured Replies

פורסם

כשהם מדברים על 720p בתור Baseline משתמע שאין בעייה עם 1080i וגם עם 1080p (למרות שזה לא משדרים ככה HDTV, אין את ההגבלה של הרוחב פס ולכן Progressive Scan הוא אפשרי). דרך אגב, גם באקס בוקס 1 אפשרי 720p.

1080i/p זה 1920 על 1080!

אם XB2 יצא ב500$ זה לא כ"כ נורא כמו שזה נשמע כי הדולר נחלש מאוד מאז שיצא הראשון.

רק שנים אחרי שיצאו קוראי די וי די למחשב יצאו משחקים לזה; DX9 הוא עדיין לא סטנדרט במשחקים למרות שהוא יצא כבר מזמן; יקח המון זמן עד שיצאו משחקים שיתמכו בליבה כפולה או בAMD64/EM64T... בקונוסולויות אין את הבעייה הזאת, כל משחק מנצל את החומרה בצורה הכי יעילה. כל המשחקים יתמכו בPS3, DX10, ריבוי ליבות...

• תגובות 32
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כשהם מדברים על 720p בתור Baseline משתמע שאין בעייה עם 1080i וגם עם 1080p (למרות שזה לא משדרים ככה HDTV, אין את ההגבלה של הרוחב פס ולכן Progressive Scan הוא אפשרי). דרך אגב, גם באקס בוקס 1 אפשרי 720p.1080i/p זה 1920 על 1080!

סליחה על הבורות, אבל האם התמיכה הזו לא קשורה גם למשחק עצמו ? Textures וכאלה ?

פורסם

HF

את לא חוכמה להציג גרפיקה שניראת טוב על מסך טלוויזיה.

גם אני עם GF4MX מריץ את DOOM3 ב 50FPS בהגדרות גבוהות על רזולוציה מינימלתי.

GTR4 וכל המשחקים שהזכרת אולי נראים טוב על הטלוויזיה אבל ברגע שתנסה להציג אותם על מסך HD עם רזולוציה נורמאלית או מסך מחשב רגיל הם יראו כמו PACMAN (זאת הגזמה למי שלא הבין).

תוסיף לזה את גודל הנקודה הענקי במסכי טלוויזיה, לעומת 0.19 מילימטר במסכי מחשב.

פורסם

אני חושב שאתה נסחף.

מדובר על כמות פוליגונים במודלים שמוצגים, בטקסטורות בהן יש שימוש ועוד פרמטרים רבים.

אני שיחקתי GT4 על טלוויזיית LG רחבה 41 אינץ' (מקרו אחורי שזה חרא) וזה נראה פשוט פוטוריאליסטי.

הדוגמה שנתתי עם TEKKEN 3 רק מוכיחה את ההיפך ממה שטענת כרגע.

על מסך עם צפיפות "פיקסלים" נורמלית (כלומר- גבוהה) כמו מסך טלוויזיה HD או מסך LCD גדול, המשחק יראה הרבה יותר טוב.

עריכה: אני לא מבין מה הטענה שלך, אתה רק מחזק את דברי (בתגובה לעריכה שלך על גודל הנקודה 0.19 מ"מ)

פורסם

מצד אחד כשאתה מראה משהו על טלויזיה רגילה (480i) אתה מאבד מהפירוט אבל מצד שני דברים נראים הרבה יותר מציאותיים מהמחשב, זה בגלל שיותר קל להגיע לפירוט של דברים שהיית רואה בטלויזיה (משחק כדורגל, מירוץ מכוניות...).

אם עושים אמולציה למשחק קונסוליה אפשר לקבוע את הרזולוציה - ויותר חשוב, את הפילטרים, אז אי אפשר להשוות מול מה שהיית רואה בטלויזיה. אם אתה רוצה לראות איך זה בדיוק היה נראה על מחשב, פשוט צריך לחבר את המסך ישר לקונסוליה.

סליחה על הבורות, אבל האם התמיכה הזו לא קשורה גם למשחק עצמו ? Textures וכאלה ?

המשחק צריך לתמוך בזה. אני יודע שהאלו 2 תומך. אין בעייה עם זה שהטקסטורות באיכות נמוכה יחסית לרזולוציה, (הן גם באיכות נמוכה יחסית ל480i) אבל חוזרים לבעייה של פירוט יתר.

פורסם

רוב המשחקים תומכים ב480p שזה לא ממש HD

יש כמה יחידי סגולה שיש להם 720p ועוד כמה ממש נדירים (בערך 3) שתומכים גם ב1080i

האלו2 הוא 480p...

פורסם
  • מחבר

אחת מהסיבות שלוקח זמן להמיר משחקים מקונסולות למחשבים הם, שהם משקיעים הרבה זמן בשיפור הטקסטורות והמודלים שיראו נורמלי גם ברזולוציות גבוהות... אולי עכשיו כשהמשחקים יצאו עם דרישות כאלו, התהליך יקח פחות זמן בעתיד (HALO, GTA, ...)

פורסם

בקשר לזה שהXB2 מציג חומרה עדיפה על מחשבים: קודם כל, הוא עוד לא יצא, ועד שהוא יצא כבר יהיו מחשבים שמתקרבים לזה, וכשנה אחרי שהוא יצא הוא ייחשב למחשב חלש (אם מתייחסים לקונסולה בתור מחשב עם נתונים מסויימים). זו הבעיה בקונסולה - ברגע שאתה קונה אתה נשאר איתה כמה שנים טובות ללא יכולת שדרוג, מצד שני, זה גם יתרון! בגלל שלקונסולה יש נתונים ויכולת מסויימים, יצרניות המשחקים מחויבים לפתח משחקים שירוצו הכי חלק והכי יפה על אותה קונסולה, ולכן לא נוצר מצד שלמשל יוצא HL2 וחצי מהעולם ואחותו צריכים לשדרג את המחשב שלהם בגלל של-HL2 הדרישות גבוהות יותר.

ועוד משהו, 500$ זה זול מאד לכזה דבר. אם משווים, ממילא אנשים שמשדרגים בקביעות, ישדרגו איזה פעם בשנתיים (או אפילו לעתים תכופות יותר) בטוח ביותר מ- 500$... כך שהיתרון ביכולת שדרוג של המחשב לא כזה גדול. וזה כמובן גם עניין של נוחות.

פורסם

כמו שאני רואה את זה האחריות של OCZ עדיין עדיפה, לא מותנית בבדיקה במעבדה - הנפקת RMA# לפי בקשה של הלקוח בלבד!

פורסם

כמו שאני רואה את זה האחריות של OCZ עדיין עדיפה, לא מותנית בבדיקה במעבדה - הנפקת RMA# לפי בקשה של הלקוח בלבד!

tאתה בטוח שהגבת במקום הנכון?
פורסם

אופס... מילא אם זאת הייתה הפעם הראשונה :P

500$ נשמע לי די יקר לקונסוליה אם הכוונה היא למכור אותה בחצי מהעלות ייצור. בקשר לרזולוציות נמוכות של טלויזיות - גם XB1 השתמש בAA. החדירה של HDTV בארץ היא 0 וזה יכול להיות בעייה אם הטלויזית LDTV של הישראלי תראה ב480i במקום 720p, זה הבדל עצום (פי 2.6), מה גם שרוב הטלויזיות לא מראות אפילו משהו שקרוב ל480i.

פורסם

אל תשכחו שצריך להוציא גם כספים על משחקים, וכשכל משחק בערך 80 דולר(המשחקים היום 250 קשל בערך), זה יצא דיי הרבה.

פורסם

אני חושב שאתה נסחף.

מדובר על כמות פוליגונים במודלים שמוצגים, בטקסטורות בהן יש שימוש ועוד פרמטרים רבים.

אני שיחקתי GT4 על טלוויזיית LG רחבה 41 אינץ' (מקרו אחורי שזה חרא) וזה נראה פשוט פוטוריאליסטי.

כי אתה רואה פחות מרבע מהפרטים שרואים על מסך מחשב וזה לא מיצג כלום כי זה חרא של מסך, אני שיחקתי CMR04 דרך המחשב על מסך 36" CTR וזה גם נראה יותר "ריאליסטי" אבל זא לא חוכמה כי זה בעצם מסתיר את כל הפרטים הקטנים ולא מאפשר השוואה נכונה.

הדוגמה שנתתי עם TEKKEN 3 רק מוכיחה את ההיפך ממה שטענת כרגע.

על מסך עם צפיפות "פיקסלים" נורמלית (כלומר- גבוהה) כמו מסך טלוויזיה HD או מסך LCD גדול, המשחק יראה הרבה יותר טוב.

אם תשחק משחק של XBOX היום על מחשב אתה תראה שזה זוועה ומדובר בגרפיקה ברמה סוג ב' יחסית למה שמקובל היום במחשבים.

עריכה: אני לא מבין מה הטענה שלך, אתה רק מחזק את דברי (בתגובה לעריכה שלך על גודל הנקודה 0.19 מ"מ)

עם גודל נקודה קטן אפשר לראות את הפרטים טוב יותר ואיכות התצוגה היא בעצם גבוה יותר, במסך טלוויזיה לא רואים טוב כי גודל הנקודה גדול מדי בשביל לראות איך המשחק באמת נראה.

פורסם

אל תשכחו שצריך להוציא גם כספים על משחקים, וכשכל משחק בערך 80 דולר(המשחקים היום 250 קשל בערך), זה יצא דיי הרבה.

$50

אם תשחק משחק של XBOX היום על מחשב אתה תראה שזה זוועה ומדובר בגרפיקה ברמה סוג ב' יחסית למה שמקובל היום במחשבים.

לא כל משחק חדש הוא Doom3, HL2 או FC. אחריהם יצאו עוד הרבה משחקים שנראו פחות טוב. אין בעייה להשוות משחקים לאקס בוקס למשחקים למחשב מבחינת גרפיקה.

רזולוציה וטקסטורות זה לא הכל, לא רק זה, זה בכלל לא פאקטור כשאתה מנסה להגיע למשהו שנראה מציאותי. עיצוב הדמויות והעצמים זה כמעט כל מה שקובע כשזה מגיע לחוויה שאתה מקבל מהגרפיקה.

פורסם

ytoledano, משחקי קונסולה (לפחות ל PS2 שאני מכיר את המחירים קצת) עולים כיום בסביבות ה300-400 שקל.

מחיר מטורף לדעת כולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים