עבור לתוכן

פרטים ראשוניים על הדור הבא, XBOX 2

Featured Replies

פורסם

http://xbox.gamespy.com/xbox/microsoft-xbox/594331p1.html

במסגרת ה GDC פורסמו פרטים על המערכת דור הבא, השם קוד של XBOX 2 הוא XENON

# CPU - Xenon's CPU has three 3.0 GHz PowerPC cores. Each core is capable of two instructions per cycle and has an L1 cache with 32 KB for data and 32 KB for instructions. The three cores share 1 MB of L2 cache.

# GPU - Xenon's GPU is a generation beyond the ATI X800. Its clock speed is 500 MHz and it supports Shader 3.0. The final GPU will be more powerful than anything on the market today; in game terms, it would handle a game like Half-Life 2 with ease.

# System Memory - Xenon will have 256 MB of system RAM.

# Optical Drive - As many have speculated, Xenon will not use Blu-Ray or HD-DVD. Games will come on dual-layer DVD-9 discs.

# Memory Units - Xenon will use 64 MB to 1,024 MB memory cards. 8 MB is reserved for system use, leaving a 56 MB to 1,016 MB for user data.

# Hard Drive - As many have speculated, Xenon's hard drive is optional. 2 GB of the drive will be used as game cache. The final drive size is still being determined.

# Camera - Xenon will have a USB 2.0 camera. It's capable of 1.2 megapixel still shots and VGA video. Photos can be used in-game and for gamer profiles. The camera can also be used for video chat.

# Sound Chip - Xenon does not have an audio chip in the traditional sense. Decompression is handled by hardware, while the rest of the chores are handled by software.

The Software

Microsoft is requiring developers to make all Xenon titles Live enabled.

Developers are being instructed to plan their games for high-definition. The baseline is 720p at 1280x720 for gameplay and video clips, 16:9 aspect ratio, 5.1 Surround Sound, and anti-aliasing. These features are the current minimum requirement.

All Xenon games can be played using custom soundtracks. Owners can also play their own music directly. Supported formats are MP3 and WMA. Files can be encoded up to 320Kbps CBR or VBR stereo. The system is branded a Music Player Service.

For gameplay movies, Xenon uses Xenon Motion Video (XMV). XMV is based on Windows Media 9 and uses the mandatory codec for HD-DVD. The goal for video is 720p running at 30 frames per second with 5.1 Surround Sound

.

פשוט מדהים או מה ??? סוף סוף מערכת שיוצאת לשוק עם חומרה די עדכנית ++ לעומת מחשבים רגילים (למרות שראינו עד היום שאפשר לעשות דברים יפים גם עם קונסולות שיש להם חומרה ישנה).

• תגובות 32
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:o

מתי זה יוצא? זה מפחיד שזה יעבור את היכולת של המחשב :-\ אבל עד שזה יצא יכול להיות שכבר יצאו דברים שיהיו טובים יותר מאלו, לפחות אני מקווה כי אני אישית די מתעב קונסולות ומעריץ את המחשב האישי.

פורסם

חחחחחח על זה שרים "חלומות...."

כל מה שמיוחד בConsolses זה הם מספקים ביצועים גרפיים מאוד טובים עם חומרה מאוד זולה עכשיו תגיד לי כמה דבר כזה יעלה אם מחשב PowerMac Dual 2.5Ghz עולה כ2500$ ויש לו רק "מעבד" אחד פחות(טוב שם זה ליבות) ועוד יש לכל ליבה 3GHZ.

מתי הם מתכננים להוציא את זה ב2010 כאשר עם P6 10cores 6Ghz?

פורסם
  • מחבר

התכנון הוא לצאת עד סוף השנה (אולי אפילו בסביבות אוקטובר)... לגבי המחיר, הם מכרו את ה XBOX 1 במחיר הפסד (ונראה לי שלקחו את הכסף בחזרה ממחיר המשחקים)... ואני לא הייתי דואג להם, תאמין להם שהם עשו הרבה תכנונים לגבי השוק, לפני שהם הולכים על כזה דבר (גם ה PS3 הולך להיות איזה מפלצת)...

פורסם

התכנון הנוכחי הוא עונת החגים של 2005, כלומר דצמבר 2005 לערך

המחיר ההתחלתי הצפוי יהיה גבוה יחסית לקונסולת, 500-400 דולר לערך

פורסם

לפי דעתי אם זה יעלה בחגים 400 דולר זה ממש זול לחומרה שכזו כי אחרי החגים המחירים תמיד יורדים.

אגב מישהו פה זוכר כמה עלה האקסבוקס הראשון כשרק יצא?

פורסם

300 דולר

וזה לא ירד אחרי החגים, זה מחיר שישאר קבוע כנראה עד השקת הפס3 ואז המחירים כנראה של שתי הקונסולות ישתוו

משמועות ברשת אומרים שהאקס בוקס 2 יהיה משהו מדהים, עם גרפיקה ברמה אחת מעל כל מה שנראה עד עכשיו

ותמונה שהודלפה שעשויה להיות האקסבוקס 2:

xbox45frontcdthumb.jpg

פורסם

זה מעניין, לא אמרו שב-XBOX2 יהיה כרטיס מסך מבוסס על ליבת R5xx? פתאום זה הפך ל-X800 שמבוסס על ליבת R4xx? - מישהו התבלבל? החליטו להדליף מפרט שגוי? או שמא במיקרוסופט הבינו ש-R5xx יהיה יקר מדי בשבילהם? - זה הכי מעניין אותי כרגע.

פורסם

הוא אכן יהיה R5xx ,למעשה השמועות אומרות שהמפתחים כבר קיבלו מערכת G5 עם סמפלים ראשוניים של R5xx

הכתבה לא הייתה ברורה, נכתב

GPU - Xenon's GPU is a generation beyond the ATI X800

כשהכוונה דור אחרי הR4xx

פורסם

רואים שהתמונה מזוייפת.. הPCB למעלה ולמטה הוא אותו הדבר ואני לא חושב שזה יהיה נוח למישהו להכניס דיסק בצורה אנכית.

פורסם

התמונה מיוצרת ע"י מחשב זה ברור, זה רק רעיון כללי של איך אולי הוא יראה, בערך כמו התמונות של הפאנטום

ולפס2 כשהוא מוצב אנכית מכניסים דיסקים בצורה די דומה

פורסם

נשמע כמו סתם מחשב עם מעבד חזק מאוד.

זה יחזיק שנתיים שלוש מקסימום אחרי זה זה יהפוך לגרוטאה במונחים של PC כמו ה X-BOX היום

פורסם

נשמע כמו סתם מחשב עם מעבד חזק מאוד.

זה יחזיק שנתיים שלוש מקסימום אחרי זה זה יהפוך לגרוטאה במונחים של PC כמו ה X-BOX היום

נכון להיום, וזו גם הכוונה של סוני ומייקרוסופט לעתיד, המטרה היא לייצר קונסולות במחזורי חיים של 5 שנים.

כלומר כל 5 שנים תוצג קונסולה חדשה.

ואתה נסחף עם הדיטרמיניזם שלך, ברמת החומרה בהשוואה למחשב, האקס בוקס הוא אכן גרוטאה (שלא לדבר על הסוני 2)

אבל אם תראה איזו גרפיקה מציגים המשחקים, תבין שגם אחרי 3 ~ 4 ואפילו 5 שנים אפשר להוציא כותרים שנראים כמו מליון דולר. לצורך העניין:

Ninja Gaiden XB

Dead Or Alive 3 Ultimate XB

Toca Pro Race Driver 2 XB

Splinter Cell Chaos Theory XB\PS2

Gran Turismo 4 PS2

אלה כולם משחקים עם גרפיקה מ-ד-ה-י-מ-ה שמתבזבזת על רזולוציה של טלוויזיה רגילה.

(בזמנו, בשנת 1999, שיחקתי Tekken 3, עם אמולטור על המחשב לי עם כרטיס מסך מפלצתי

Geforce 2 GTS  :P על רזולוציה של 1600X1200 וזה נראה מ-ע-ו-ל-ה במונחים של פעם (לפני 6 שנים להזכירך).

HF

(שתמיד יעדיף מחשב על כל קונסולה שהיא...)

פורסם
  • מחבר

גם כשה XBOX יצא בזמנו, הטכנולוגיה שלו לא היתה השיא.. לעומת ה XBOX 2 וה PC שקיימים כיום, יש הבדל...

וסוףסוף לא יהיה סיבה להסתפק ברזלוציה הנמוכה של הקונסולות הישנות..

Developers are being instructed to plan their games for high-definition. The baseline is 720p at 1280x720 for gameplay and video clips, 16:9 aspect ratio, 5.1 Surround Sound, and anti-aliasing. These features are the current minimum requirement.

וזה די ברור שמרבית הפורום הזה הוא בעל מחשבים לרוב, ולא מכיר/אוהב יותר מדי קונסולות... עם זאת, הדברים האלו פשוט מעולים, ואפשר לעשות HTPC די טוב מה XBOX המקורי... השאלה מתי יפרצו את ה XBOX 2 אחרי שהוא יצא :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים