עבור לתוכן

בעייה בקישוריות אינטרנט ADSL דרך ראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

יש לי מודם ADSL ALCATEL, ו ראוטר של SWEEX.

עכשיו משום מה לאחר כמה זמן של חיבור אינטרנט , החיבור מושבת והאינטנט משתתק.

בדקתי ב SYSTEM LOG של הראוטר , וזהו חלק מן הרץף הארוך של השגיאות שחוזר על עצמו :

Mar 8 21:13:59 syslog: anon log[main:pptp.c:219]: The synchronous pptp option is NOT activated

Mar 8 21:14:02 syslog: anon warn[open_inetsock:pptp_callmgr.c:312]: connect: No route to host

Mar 8 21:14:02 syslog: anon fatal[callmgr_main:pptp_callmgr.c:121]: Could not open control connection to 10.0.0.138

Mar 8 21:14:02 syslog: anon fatal[open_callmgr:pptp.c:381]: Call manager exited with error 256

Mar 8 21:14:05 syslog: anon log[main:pptp.c:219]: The synchronous pptp option is NOT activated

Mar 8 21:14:09 syslog: anon warn[open_inetsock:pptp_callmgr.c:312]: connect: No route to host

Mar 8 21:14:09 syslog: anon fatal[callmgr_main:pptp_callmgr.c:121]: Could not open control connection to 10.0.0.138

Mar 8 21:14:09 syslog: anon fatal[open_callmgr:pptp.c:381]: Call manager exited with error 256

מישהו יודע מהי הבעייה כאן ???

פורסם

קודם כל ממש לא בריא לעשות מה שאתה עושה האלקטל בעצמו ראוטר ואתה מחבר אותו לראוטר נוסף יתכן מאוד שזה ייצור התנגשוית עתידיות עכשיו מההודעה לא הבנתי כלום חוץ מזה שפרוטוקול הPPTP שהאלקטל משתמש בו קורס כל פעם אז נסה להחליף את הפרוטוקול של האלקטל לPPPOE את זה תעשה דרך תצורת האלקטל ולא דרך תצורת הראוטר עוד משהו תבדוק שביטלת את ה DHCP האוטומטי שנותן האלקטל בהצלחה

פורסם
  • מחבר

איפה אני משנה אותו שם ל PPPOE ?

פורסם

אתה צריך להכנס לממשק הגדרות היצרן של המודם דרך הדפדפן אתה נכנס לכתובת 10.0.0.138 שם המשתמש הוא ADMIN והסיסמא אותו דבר שניהם באותיות קטנות אחרי שאתה בפנים תטייל שמה עד שתמצא PPPOE ואז משמה במידה ואתה מבין אנגלית פשוטה אתה תדע מה לעשות אחרי זה תעשה אפליי להכול ושוב תטייל בממשק עד שתמצא איפה שומרים את כל ההגדרות תוכל להעזר גם במדריך הבא

http://www.avi.org.il/

בהצלחה

פורסם

יש את האלקטל הישן ואת האלקטל החדש

כמה נורות יש לך על המודם?

אלקטל הישן מתחבר ב VPN

והחדש בPPPOE

פורסם
  • מחבר

יש לי את האלקטל הישן.

ולא מצאתי שם שום הזכר ל PPPOE

פורסם
  • מחבר

מישהו ?? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים