עבור לתוכן

כמה שאלות על רשת ביתית..

Featured Replies

פורסם

אהלן שלום לכם.. היום התקנו רשת ביתית בבית לאחר רכישה של מחשב נוסף לבית

במחשב הראשון היה מודם לכם הוא השרת ומחובר אליו מחשב חדש שאין לו מודם..

רציתי לשאול אתכם כמה שאלות ( אני מתשמש במחשב עם המודם ).. :

1. האם חיבור המחשב החדש ישפיע לי על מהירות ההורדה?

2. האם חיבור המחשב החדש ישפיע לי על מהירות המחשב עצמו?

3. האם שאני סוגר את המחשב שלי ( זה עם המודם ) האינטרנט של המחשב השני יחדל לפעול?

4. מה ההשלכות של הפעל אמיול או כל תוכנת שיתוף אחרת ברשת?

5. האם אפשר שברשת אחת יהיו 2 מודמים כך שלא יהיה את כל ה"סלט" הזה?

תודה , ואנא ממכם אל תגידו לי לעשות חיפוש כי ביצעתי ולא מצאתי מה שרציתי

שוב תודה :jump:

פורסם

ברוך הבא תהנה

1)חיבור המחשב החדש ישפיע לך על מהירות ההורדה רק אם גם שם תוריד דברים

2)מהירות המחשב תרד רק אם תהיה בהעברת קבצים בין המחשבים או אם תקים טרמינל על המחשב שלך ודרכו יריצו תוכניות מסוימות

3)כאשר תסגור את המחשב המארח(זה עם המודם)קישורית האינטרנט תפסיק ולכן גם החיבור יפסק והמחשב האורח לא יקבל אינטרנט

4)ההשלכות של הפעלת אימול הן ירידה במהירות הגלישה שתורגש בשני המחשבים ובעוד שבמחשב שמריץ את האימול תורגש גם ירידה בביצועי המחשב

5) אי אפשר על קו טלפון אחד להשתמש בשני מודמים זה יגרום לך להתקע כל פעם אצל בזק או אצל ספק האינטרנט שלך

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

ברוך הבא תהנה

1)חיבור המחשב החדש ישפיע לך על מהירות ההורדה רק אם גם שם תוריד דברים

2)מהירות המחשב תרד רק אם תהיה בהעברת קבצים בין המחשבים או אם תקים טרמינל על המחשב שלך ודרכו יריצו תוכניות מסוימות

3)כאשר תסגור את המחשב המארח(זה עם המודם)קישורית האינטרנט תפסיק ולכן גם החיבור יפסק והמחשב האורח לא יקבל אינטרנט

4)ההשלכות של הפעלת אימול הן ירידה במהירות הגלישה שתורגש בשני המחשבים ובעוד שבמחשב שמריץ את האימול תורגש גם ירידה בביצועי המחשב

5) אי אפשר על קו טלפון אחד להשתמש בשני מודמים זה יגרום לך להתקע  כל פעם אצל בזק או אצל ספק האינטרנט שלך

מקווה שעזרתי

תודה רבה , אכן עזרתה אך עוד מעט שאלות נותרו לי לשאול..

1. אין איזשהו פתרון לבעיה שאם אני מכבה את המחשב המארח ישאר האינרנט למחשב האורח?

2. קבצים באיסיקיו אני לא יוכל לקבל? יש לזה פתרון ?!

שוב תודה

פורסם

פתרון לבעיה הוא לקנות ראוטר שהוא יהיה המארח לשני המחשבים וברגע שהוא עובד יהיה לשני המחשבים אינטרנט גם אם אחד מהם כבוי היום ראוטרים לא עולים בכלל הרבה ובהקשר לקבלת קבצים באייסי אתה פשוט נכנס למאפיינים של האייסי מטייל שמה עד שמגיע להגדרות פרוקסי ופיירוואל ומסמן שמה שאתה משתמש בפיירוואל אם זה עדיין לא עובד תבטל תפיירוואל של אקס פי בנוסף לפעולה הקודמת

פורסם
  • מחבר

תודה על ההיענות , מהי הסביבת מחירים של הראוטר , כי אמרו לי שזה דיי יקר ( 500-600 ש"ח )

פורסם

תודה על ההיענות , מהי הסביבת מחירים של הראוטר , כי אמרו לי שזה דיי יקר ( 500-600 ש"ח )

ראוטר אמין וטוב יעלה לך בסביבות ה250-280 שקל תרצה אני יביא לך לינקים

פורסם
  • מחבר

פתרון לבעיה הוא לקנות ראוטר שהוא יהיה המארח לשני המחשבים וברגע שהוא עובד יהיה לשני המחשבים אינטרנט גם אם אחד מהם כבוי היום ראוטרים לא עולים בכלל הרבה ובהקשר לקבלת קבצים באייסי אתה פשוט נכנס למאפיינים של האייסי מטייל שמה עד שמגיע להגדרות פרוקסי ופיירוואל ומסמן שמה שאתה משתמש בפיירוואל אם זה עדיין לא עובד תבטל תפיירוואל של אקס פי בנוסף לפעולה הקודמת

האם תוכל להדריך אותי שלב שלב איך להגיע למאפיין הזה כי לא הצלחתי לבד ( דרך אגב יש לי איסיקיו 2003B ואיסיקיו 5 )

תודה

פורסם
  • מחבר

האם תוכל להדריך אותי שלב שלב איך להגיע למאפיין הזה כי לא הצלחתי לבד ( דרך אגב יש לי איסיקיו 2003B ואיסיקיו 5 )

תודה

ועוד משהו , האם רשת ביתית של 2 מחשבים עם מודם אחד זה דבר חוקי?

תודה

פורסם

זה דבר חוקי אבל המדיניות שלהם היא אם עשית רשת תקבל שירות עבור מחשב אחד אם יש לך בעיות אל תפנה אלינו וסליחה שלא עניתי לך בקשר לאייסי לא שמתי לב ששאלת שוב...

אוקיי ב2003 B כנס ל:

Main--->Prepernce---->Conaction

ואז יופיע לך תפריט עם כמה לשוניות לך ללשונית השנייה Server בחר בה ותגדיר שם שאתה משתמש בפיירוואל תעשה אישור להכול תתנתק ותתחבר וזהו זה אמור לעבוד לך בקשר לאייסי 5 אני לא מכיר אותו תטייל שמה עד שתמצא את האפשרוית

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים