פורסם 2005 במרץ 820 שנים יש למישהו תוכנה כזאת שאני יכול להאלות איתה משחקים(צרובים ומקוריים)של הפלייסטישן 1+2 או אחד מהם על המחשב..?
פורסם 2005 במרץ 820 שנים לפלייסטיישן 2 - אין.לפלייסטיישן 1 - יש: Bleem.ותריץ חיפוש , כיזאת שאלה שנשאלה המון פעמים.
פורסם 2005 במרץ 820 שנים יש אנולטור לפלייסטשן 1 בשם: EPSXEזה האמולטור הכי טוב (והוא גם חינמי)מחשב פנטיום 3 800 צריך להספיק בשבילו, תלוי במשחק.לPS2 יש אמולטור בשלבים ראשוניים.הוא מריץ מעט מאד משחקים, עם הרבה בעיות ובשבריר המהירות גם על המחשב החזק ביותר בשוק הבייתי. (6-14 פריימים לשניה על פנטיום 3.6)
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר אוקיי אני חושב שאין לי מחשב מתאים לאימולטור של הפלייסטישן 2.. 8) אבל לאחד יש לי בטוח אז אתה יכול להביא לי קישור אליו..??
פורסם 2005 במרץ 820 שנים אתה סוג של... הא? תריץ חיפוש בגוגל, אני בטוח שתוך שניה תמצא (או תאלתר), ושוב.. יש דיון זהה בכללי, למה עונים בשתיהם ?!?!?
פורסם 2005 במרץ 820 שנים http://www.epsxe.comלא יכול להיות יותר פשוט מזה...BIOS אתה צריך למצוא לבד. :-X
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר לא הבנתי איך אני מפעיל את התוכנה..?מה קשור ביוס לתוכנה...ואם כן איזה קובץ ומאיפה מהביוס אני צריך לשים איפה...בקיצור-איך להפעיל את התוכנה?
פורסם 2005 במרץ 920 שנים כמו שלמחשב יש ביוס, גם לקונסולה יש ביוס. התוכנה משתמשת בקובץ הביוס של הPS בכדי לדמות מכשיר אמיתי.לתוכנה יש המון הגדרות והמון פלאגינים שכדאי להוסיף (קבצים שאנשים הכינו בכדי להפעיל את הממשק הגראפי, הסאונד ואפילו את כונן הCD).בקיצר, תריץ חיפוש ותתחיל לחקור.זה לא כל כך פשוט אבל גם לא מסובך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.