עבור לתוכן

מתי אני יודע להוריד את המהירות?

Featured Replies

פורסם

עשיתי אוברקלוק למעבד , עכשיו הוא פועל ב633 מגה הרץ.

ב3dmark2001SE אני רואה הבדל שמוצא חן בעניי , אבל לפעמים שאני עובד בווינדוס המחשב מבצע פעולות רגילות קצת יותר לאט .

האם זה אומר שהמעבד כבר חם מדי?

כדאי להוריד?

פורסם

עשיתי אוברקלוק למעבד , עכשיו הוא פועל ב633 מגה הרץ.

ב3dmark2001SE אני רואה הבדל שמוצא חן בעניי , אבל לפעמים שאני עובד בווינדוס המחשב מבצע פעולות רגילות קצת יותר לאט .

האם זה אומר שהמעבד כבר חם מדי?

כדאי להוריד?

על איזה מהירות אפיק אתה, ועל איזה מהירות אפיק PCI אתה?

התופעה שאתה מתאר יכול לנבוע מכך שאתה הגעת למהירות PCI גבוה מדי שבקר הIDE והכונן הקשיח שלך פשוט לא מצליחים לסבול, ואז זה גורם לביצועים נמוכים בחלונות, אולם במשחקים הביצועים מהירים יותר ברגע שהם נטענים לזכרון הRAM המהיר יותר. וגם הAGP שלך בטח רץ מחוץ לספסיפיקאציות ולכן זה נותן לך ביצועים טובים יותר בכל הנוגע לכרטיס המסך. כמו-כן, הבעיה יכול להיות בגלל כרטיס PCI כל שהוא שמתקשה לסבול את מהירות האפיק הגובה. האם יש לך DEVIDERים גבוהים יותר לPCI? כי הם בהחלט יכולים לעזור לך כאן.

בנוסף, תשים לב כשכונן קשיח מגיע למצב שזה שלך נמצא בו, אתה צריך להתחיל לדואג לו לאיזה שהוא קירור, כי הוא מתחמם מעבר לטמפ' הרגילה שלו בזמן עבודה רגיל.

פורסם
  • מחבר

המהירות אפיק שלי היא 115.

בדקתי בסנדרה והמהירות PCI שלי הוא 38Mhz והAGP הוא 76.

יכול להיות באמת שאיזשהו כרטיס או הארד דיסק מפריע . אז מתי שאני עושה אוברקלוק למחשב אני בעצם ממהיר את כל המערכת , וככה הכל פועעל יותר מהר? אם למשל הייתי יכול לעלות את מהירות האפיק פי 2 , סתם לדוגמא , למעשה היה לי AGP *4 ולא כפול 2?

שמתי יד על הארד דיסק והוא באמת חם , אני יסדר לו איזה מאוורר או שאני יקנה מגירה.

לא הבנתי מה זה DEVIDER

תודה

פורסם
  • מחבר

:'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים