עבור לתוכן

עבדות של ילדים - האם גם אתם תיכוניסטים שמפרנסים את עצמכם ?

Featured Replies

פורסם

You lived in the US. I currently live in the US. And I must agree with Encoder. Macdonalds in the US is tiny, their big macs are smaller than stuff I can cook at home. I used to work at a lwayer's office, doing some needed work, and stopped. In the summer, when I'll have some time (school here is harder that in the US (9th grade)) I might go work again.

positive13.jpg

• תגובות 33
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דעתי האישית,

כל אלו שמעסיקים אנשים ונותנים משכורת מינימום זה סימן לניצול, תחשבו קצת... נותנים לכם את המשכרות ההכי נמוכה שיכולה להיות במדינה בעבודה שחורה שאי אפשר להתקדם בה ולחיות ממנה בכבוד.

בקיצור הייתי אומר שמנצלים, אם גם לא לוקחים ממכם ביטוח חיים ומורדים לכם כל מיני שטויות וכדומה אתם ממש נדפקים.

לכו על הדרך ההכי טובה, תלמדו טוב ותצליחו בחיים ככה זה עובד, בקשר למשכרות שהאנשים כאן מרוויחים מהעבודה הקשה שלהם זה מעלה לי גיכוך מזה שאני יכול לעשות הרבה יותר כסף ביתר קלות רק מהשקעות בבורסה וכדומה, אני רציני ביותר.

יום אחד תבינו שניצלו אותכם ואם אתם לא באמת צרכים את הכסף הזה אז אני מציע לכם להיתפטר וזהו (Have fun).

בקשר לאלו שצריכים את הכסף אין לי מה לומר...

נ.ב.

שכחתי לדבר על הנושא בכלל :P

אני לא יכול לומר שממש עבדתי בחיים שלי, יותר עבודות מזדמנות טיפשיות שעשיתי אותם בשביל לומר שאני הרווחתי כסף בעצמי...

פורסם

יש מקומות שגם משכורת מינימום לא נותנים ומוצאים עוד דרכים להרויח על חשבון העובדים (תשאל אנשים שממלצרים, עושים "התלמדות" בלי לקבל כסף על זה וצריכים לשלם על התלבושת).

אכיפה יותר חזקה של חוקי השכר תעזור הרבה יותר מהעלאת שכר המינימום.

בקשר לקפיטליזם/סוציאליזם - אף אחת מהדרכים לא מושלמות. קפיטליזם פוגעת באלה שלא מסוגלים להתחרות, וסוציאליזם מעודד בינוניות (למה לעבוד אם אפשר לחתום אבטלה ולמה להתאמץ לקבל משכורת גבוהה אם במילא חצי מזה ילך על מיסים).

ברור שעדיף ללמוד ולהגיע לעבודה רצינית. אף אחד (אני מקווה) לא בונה על קריירה במקדונלד'ס.

אגב - הכוכבים המצחיקים האלה על הבגדים אומרים משהו?

פורסם

DemonTuX אני רק מנסה להוציא לך תראש מבין הלחמניות שלך.שאלת אם מנצלים אותך. כן מנצלים. מה לעשות שלא מקובלת עליך האמת

שפירשתי לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים