עבור לתוכן

עבדות של ילדים - האם גם אתם תיכוניסטים שמפרנסים את עצמכם ?

Featured Replies

פורסם

קראתי בפורום אחר

שבמקדונלס של ארה"ב משלמים לעובדים בסביבות ה 7$ לשעה

• תגובות 33
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קראתי בפורום אחר

שחכת גם את מה שנקרא ה sign up bonus שעומד על 500$ לכיס רק על ההרשמה...

אבל מה שכן בארצות הברית מחירי הדירות קצת גבוהים, גם המזון יקר יותר...

אז הכל מתאזן ביחס... :silly:

אני בן 17 וחצי ומקבל 16 שקל לשעה במק'ס... מי שרוצה להוריד פרופיל שילך לעבוד שמה תוך כמה חודשים מורידים לך על גב...

פורסם

בטח שקשה להבין. כי לימדו אותך ככה ראית בטלויזיה ככה וזה כל מה שאתה יודע לגבי זה. כמו להגיד לדתי משו נגד דתו.

לא קשור העלאת משכורת לשום דבר חוץ מזה שהעסק יתחשב בעובדים , וברוב המקרים הבעל הבית יהיה חרא , ומבחינתו כל ההתחשבות בעובדים

בעיניו זה הפסד.

מה שאני רושם זה דוגמא וישר ניתוח של אותה דוגמה ותוצאותיה. אני מפרש לך. כי אם היתי אומר לך במקום כל זה -

"לשום דבר חוץ מזה שהעסק יתחשב בעובדים , וברוב המקרים הבעל הבית יהיה חרא , ומבחינתו כל ההתחשבות בעובדים

בעיניו זה הפסד."

- רק בצורה פשוטה את זה - "שהעסק יוציא מהכיס שלו" אתה היתה ננעל על זה ופה נגמר כל העסק.

איפה עלבון. אתה לא עוקב, אמרתי את מה שרשמתי בפעם הראשונה היה בצורה מופשטת. ומהכל רק ת"עלבון" הבנת.

ובקשר לעזרה רפואה ודברים מהסוג הזה פעם כן היה אחרת. 1 כי קודם כל לא היה כסף. 2 כן תיגמלו. אבל תגמולים פשוטים. אנחנו התקדמנו והרצון לדברים אחרים גם. אחרת זה היה נשאר אבטיח עבור ריפוי הצטננות.

יאללה באו עכשיו אנשים הסיתו לי תחוט מחשבה לגמרי. שכחתי מה באתי לרשום :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

סקואי.. אני הייתי ממליץ על טיפולים פסיכולוגיאים, והפסקה של כל שימוש בחומרים פסיכודאלים :kopfpatsch:

פורסם

קראתי בפורום אחר

MAC משלמים שכר מינימום. (שנקבע לפי הSTATE)

הנה הרשימה לפי הSTATES:

http://www.dol.gov/esa/minwage/america.htm

שחכת גם את מה שנקרא ה sign up bonus שעומד על 500$ לכיס רק על ההרשמה...

אבל מה שכן בארצות הברית מחירי הדירות קצת גבוהים, גם המזון יקר יותר...

מה זה sign up bonus? :s05:

בכל מקרה המזון שם זול יותר. הרבה יותר.

פורסם

בכל מקרה המזון שם זול יותר. הרבה יותר.

ברור, כי הוא גם קטן יותר. הרבה יותר. והוא גם באיכות נמוכה יותר. הרבה יותר.

פורסם

ברור, כי הוא גם קטן יותר. הרבה יותר. והוא גם באיכות נמוכה יותר. הרבה יותר.

או!

ידעתי שתתחיל לריב איתי על שטויות.

אין לי כוונה להיכנס איתך לעוד ויכוח חסר טעם. תתבגר בבקשה.

אני גרתי בארה"ב וזו הדעה שלי. עזוב את זה ככה.

פורסם

שמע, אני מדבר איתך על עובדות.

ואת הגישה שלך כדאי מאוד שתשנה, כי היא לא מקובלת כלל.

פורסם

ילדודס, לכו תנגבו את החלב מהשפתיים ותתגייסו לצבא.

רק אז תהיה לכם הזכות להתלונן על זה שהמדינה שלנו מסריחה ולא הוגנת.

פורסם

מי אתה בכלל שתגיד להם מה לעשות? יש נערים שמנוצלים בשביל 10 שקל לשעה לעבודה במלצרות וזכותם המלאה להתלונן ואף לתבוע משפטית ואתה בטח שלא תמנע מהם את הזכות הזו.

פורסם

לנערים המנוצלים האלה יש את הזכות לקחת את הרגליים שלהם וללכת אם לא טוב להם.

ואף אחד לא מדבר פה על ניצול של עובדים צעירים. אנחנו מדברים על שכר מינימום של 17 ש"ח בשעה שהוא חוקי למהדרין.

אני מקבל 10 שקל ליום, ואין לי שום זכות ללכת לשום מקום.

אף אחד לא מונע מאף אחד כלום, רק תקחו את הדברים בפרופורציות.

פורסם

אבל חלקם מנוצלים באופן מחפיר - לא נותנים להם לשבת, לא נותנים להם ללכת לשירותים, גורמים להם נזקים פיזיים (כמו נזק בגב) וכו'. זה שהם מקבלים שכר זה לא אומר שמותר להתעלל וכך צריך להיות בכל מקום שעובדים בו. יש גם נערים שאינם יכולים לעזוב את מקום העבודה פשוט בגלל שהם צריכים את הכסף כדי לפרנס את משפחתם...

פורסם

שאלה לי אליך - אתה עשית צבא?

פורסם

אני למזלי לא צריך לעבוד, זה לא שאני טחון, אבל גם לא חסר לי שום דבר, וההורים נותנים לי כשאני מבקש.

פורסם

או!

ידעתי שתתחיל לריב איתי על שטויות.

אין לי כוונה להיכנס איתך לעוד ויכוח חסר טעם. תתבגר בבקשה.

אני גרתי בארה"ב וזו הדעה שלי. עזוב את זה ככה.

You lived in the US. I currently live in the US. And I must agree with Encoder. Macdonalds in the US is tiny, their big macs are smaller than stuff I can cook at home. I used to work at a lwayer's office, doing some needed work, and stopped. In the summer, when I'll have some time (school here is harder that in the US (9th grade)) I might go work again.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים