עבור לתוכן

צריך המלצה לרואטר בשביל רשת ביתית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

אני מחפש לקנות ראוטר בשביל רשת ביתית

הרשת מכילה שלושה מחשבים,כמו כן אני צריך

שהרואטר יתמוך באינטרנט דרך כבלים כי ככה אני מחובר.

כיום יש לי HUB שמשתף את שלושת המחשבים ,אבל כדי לקבל

גישה לאינטרנט אני צריך שהמחשב הראשי יהיה דלוק כל הזמן (וזה לא נח)

תודה לכולם

פורסם

הטוב ביותר לדעתי הוא ה-Safe@Office100 של חברת Sofaware (חברת בת של CheckPoint)

מעבר לזה שאר הנתבים אותו הדבר פחות או יותר למעט התמיכה בכבלים ש-Edimax עושים את זה בצורה הטובה ביותר.

פורסם
  • מחבר

איפה אני יכול להשיג נתב כזה של EDIMAX ?

פורסם

כמעט בכל מקום :)

פורסם

אל תיקח בשום אופן DLINK!!! :) לגבי SBOX של SOFAWARE הם מתחלקים ל 2 סוגים - (חלוקה אקראית) סוג אחד עובד בלי הפסקה בכיף כל הזמן. סוג שני נתקע כל רגע שיש קפיצת מתח הכי קטנה על הקו תקשורת... :) ואז צריך לכבות להדליק וזה חוזר לעצמו.... בעקרון רובם בסדר אבל המעבד שלהם קצת חלש, אם 3 המחשבים יטחנו אימיול יש סיכוי שתאלץ לעשות הרבה מאוד ריסטים.... :)

המלצה חמה תהיה כמובן לשים סיסקו - אז אתה לא צריך גם מודם, אבל זה גם עולהאיזה 2000 שח :)

לפיכך לבית EDIMAX הוא סביר פחות או יותר... גם אותה בעיה כמו SBOX אבל לרוב הוא בסדר האדימקס..

פורסם

הנתב של חברת Sofaware שנקרא Safe@Office (בעבר נקרא S-Box) קיים בתצורה אחת בלבד מבחינת חומרה, מעבד וזיכרון,

והמעבד הוא ARM9 במהירות 200MHz שזה נחשב חזק מאוד יחסית לשאר נתבי ה-SOHO/Consumer (שבד"כ באים עם מעבד 133MHz),

ההבדלים בין הסוגים השונים הם ברמת תוכנה (כמות משתמשים ויכולות VPN, DMZ) והוא נחשב לאחד הנתבים היותר יציבים שקיינים בשוק!

לגביי ה-D-Link - יש להם בעיות בחיבור לכבלים למעט זאת יש להם יופי של נתבים.

ה-Edimax עובד מצויין עם הכבלים ונתב טוב לכל הדעות.

פורסם

אל תתקרב ל D-link פשוט אל תתקרב! אפילו אם זה בחינם, זה הנתב הכי גרוע שראיתי בחיים שלי, אם אתה מוריד אז בכלל תתרחק ממנו. לחבר שלי יש כזה והוא מקלל תיום שהוא קיבל תנתב הגרוע הזה, כל שניה ניתוק אי אפשר לגלוש כמו בנאדם

פורסם

לגבי DLINK אני לא אתחיל להתווכח אפילו כי אין מה לומר זה הנתבים הכי מחורבנים שיש... הנתבים שלהם מתחלקים ל 2 סוגים גם כן: 1% שעובד בלי בעיה כל הזמן. 99% שעושים בעיות כלהזמן ועובדים 1% מהזמן...

לגבי EDIMAX נתב לא רע לבית סהכ... מן הסתם ה SBOX ברמת החומרה והכל יותר חזק וה SBOX באים בכמה תצורות חומרה לא כולם באים ב 200 MHZ מעבד... יש גם כאלה שבאים ב 133 או 100 אני לא זוכר בדיוק (היותר ישנים כמובן) ברמת הביצועים שלו אני מדבר בפועל תכלס מה קורה איתם - הרבה מהם עובדים הרבה זמן בלי בעיות אבל חלק מאוד ניכר מהם עושה בעיות ברגע שאתה מתחיל קצת להעמיס עליו או שקצת חם לנתב או שקצת יש קפיצות מתח על הקו בזק (הקו לא אידיאלי סהכ) זה אני אומר לך מניסיון שעבדתי עם הנתבים האלה....

עם EDIMAX לא יצא לי הכי לעבוד אבל יש אותו לכמה חברים שדי מרוצים ממנו...

לגבי סיסקו לא תשמע תלונות שהוא לא עומד בעומס :)

פורסם

מצטרף להמלצה על ראוטר מביתEDIMAX

תומך בכבלים ובADSL בצורה מושלמת

פורסם

מה הקשר שזיגזאג מוכרת אותם?

הוא לא שאל על חנות

גם KSP

ו LOGICPC מוכרת אותם...

פורסם

היום הצלחתי סוף סוף להתקין אצל ההורים שלי ראוטר אלחוטי של CNet כמו שצריך.

הקטע איתו היה שהוא משתגע אם מנסים לעבוד מול המודם ב- PPTP.

חוץ מזה. הוא עושה רושם לא רע - לא מצריך reboots על כל דבר, יודע לעדכן את הזמן מרשימת שרתים באינטרנט, תומך בהצפנת WPA וברשימת כתובות מורשית.

אבא שלי קנה כזה יחד עם 2 כרטיסי 802.11g USB ב- 800 שקל.

אצלי בבית יש ראוטר DLINK 624 ששותף שלי קנה והוא די זבלה, אם הוא לא עושה reboot פעם ב- 24 שעות אני מגדיר את זה כנס רפואי.

לגבי ה- S-Boxes - ממה שאני יודע הם יקרים פחד. נכון, יש להם פיירוול חזק (של צ'ק פוינט) ו- VPN, אבל אפילו בתור עובד צ'ק פוינט לא שווה לי לקנות כזה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים