עבור לתוכן

תחרות המודינג של מעריב בשיתוף HWzone יוצאת לדרך, השתתפו ותוכלו לזכות במחשב נייד!

Featured Replies

פורסם

כזכור, בשנה שעברה ערך עיתון 'מעריב' תחרות מודינג לקראת חג הפורים, והשנה התחרות חוזרת - ובגדול!

עיתון 'מעריב' ואתר NRG עורכים גם השנה את תחרות "מחשבים בתחפושת" ואתם מוזמנים לשלוח את הפרויקטים שלכם ולזכות בפרסים מדהימים.

אם חשבתם שהפרסים בשנה שעברה היו שווים את ההשקעה בפרויקט מודינג עצבני, הרי שהשנה הרף עלה הרבה יותר גבוה, ויחד איתו עלתה גם איכות הפרויקטים הרבים אותם זכינו לראות במהלך השנה שחלפה, ועדות לכך תוכלו למצוא בקלות בגלרית המודינג שלנו.

על מנת להשתתף בתחרות, עליכם לשלוח תמונה של פרויקט המודינג שלכם לכתובת הדוא"ל online@maariv.co.il, או בדואר רגיל לכתובת: מעריב, מוסף עסקים און ליין, רחוב קרליבך 2, תל אביב, מיקוד 67132.

כמו בשנה שעברה, הפרויקטים הטובים ביותר יפורסמו באתר NRG ובמוסף 'און ליין' של עיתון מעריב, ויוצריהם יזכו בפרסים יקרי ערך.

המקום הראשון יזכה בלא פחות מאשר מחשב נייד של Dell מדגם Inspirion 1000 בעל מעבד Intel Celeron, מסך בגודל 14" ומערכת הפעלה Windows XP. 

dell_mobile.jpg

המקום השני בתחרות המודינג יזכה במסך LCD בגודל 19" מדגם SyncMaster 913N של Samsung, בעל זמן תגובה של 8ms. 

913n.jpg

גם המקום השלישי לא יישאר מקופח, ויזכה באינטרנט מהיר בכבלים במהירות של 1.5Mbps, באמצעות הספקית 012 קוי זהב, לשנה שלמה. 

hot.jpg

אז למה אתם מחכים? שלחו עוד היום את פרויקט המודינג שלכם ל'מעריב' והכנסו לתחרות המודינג הגדולה של השנה!

share.gif

http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1110123000,44207,

• תגובות 74
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מיהרתי ושלחתי :xyxthumbs:.

תודה רבה על זה שהודעת על תחרות המודינג... :yelclap::hi:.

פורסם

בהצלחה אסף ;)

ובהצלחה לכל המשתתפים..

פורסם

אני מקווה שהשבוע אני אסיים את המוד שלי

עד מתי אפשר לשלוח?

פורסם

דוגרי כמה זמן יש לי למודינג? :jump:

פורסם

שלחתי להם את המודינג שלי הם החזירו לי מייל שהם רוצים את הטלפון שלי שלחתי להם אותו ומאז אין תשובה (זה היה לפני 3 ימים)

פורסם
  • מחבר

אני מניח שהם יצרו איתך קשר כבר לקראת יום ראשון בשביל לתאם את הפגישה עם הצלם... אם הפרויקט מצא חן בעיניהם.

פורסם

נרשמתי גם אך לצערי אני לא יהיה בבית ב שלושת שבועות הקרובים ככה שלא נראה לי שזה אפשרי :-[

בהצלחה לכל מי שנרשם!

פורסם

אני מניח שהם יצרו איתך קשר כבר לקראת יום ראשון בשביל לתאם את הפגישה עם הצלם... אם הפרויקט מצא חן בעיניהם.

אפשר לשלוח רק עד יומ'ראשון?=\

בוהו:(

פורים זה לא עוד הרבה זמן?

ובאמת מתי באמת הדד ליין לשליחת העבודות?

פורסם

איזה באסה, שלחתי ולא ענו לי זה אומר שלא אהבו?! :'(??

פורסם

הצלם בא מחר :yelclap:

פורסם

מישהו יכול להשיב על ה-שאלה?

עד מתי אפשר לשלוח פרויקטים?

פורסם

עוד יומיים

פורסם

:kopfpatsch:

למה אין זמן לעשות תוספות :|

פורסם

שלחתי להם תמונות של מחשב שהרכבתי במארז של פטיפון שהוצאתי ממנו את החלקים המכאניים (הפרויקט ברמה לא רעה) ותסתכלו מה הם כתבו לי!

יואב שלום,

קיבלנו את המייל. המודינג שלך יעניין אותנו רק אם תשיב את הפטיפון עצמו (מחט, מקום לשים תקליט) לחלק העליון של המארז.

המערכת

לא משנה :| החלטתי ללכת למצוא את החלק המכאני במחסן ולמלא את בקשתם... אני ממש רוצה להשתתף בתחרות הזאת :|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים