פורסם 2005 במרץ 720 שנים חבר'ה הורדתי את האלף לייף 2 עם הקופון שקיבלתי בכרטיס מסך...עכשיו הורדתי אותו דרך הסטיםועכשיו אני לא יודע איפה הוא נמצא על המחשב שלי...אולי אתם יודעים ותעזרו לי?
פורסם 2005 במרץ 720 שנים אתה מפעיל אותו דרך Steam->Gamesופיזית הוא אמור להמצא ב-Steam\SteamApps\User\Half-Life 2'User' can also be an email@address
פורסם 2005 במרץ 720 שנים מחבר אוקיי מצאתי..ואיך הגיוני שהתיקיה של half life2 היא רק 184 מגה?עכשיו עזבו ,זה לא מה שחשוב כרגע..אני מפעיל את המשחק דרך הסטים ואז כשהוא מגיע למסך עם ה loading (בצד ימין למטה) הוא נתקע שם...חיכיתי שנה שלמה והוא עדיין טועןאין לי מושג למה זה...
פורסם 2005 במרץ 720 שנים אני לא הבנתי כ"כ איזה מסך של טעינהיש את זה שפותח לך את כול הקבצים שהורדת (ולא זה לא אמור להיות 184 מגה, אלה יותר בכיוון ה 3 גיגה)או במשחק עצמו, כלומר במסך הראשי שהוא פותח ואתה רואה מין רקע מטושטש?
פורסם 2005 במרץ 720 שנים מחבר התכוונתי לרקע המטושטש..ולמטה בצד ימין יש LOADINGאז איך שהו מגיע לרקע הזה לאחר כמה שניות אני שומע שיש איזה קפיצת הודעה ב desktop ...והוא טוען וטוען ואיך לי מושג למה אבל הוא פשוט נשאר על הרקע הזה שעותתת...אמרתי נחכה אולי ככה זה . אבל כבר זה היה נראה לי מוזראני אפילו לא יכול לחזור ל desktop , אלא מה שנשאר לעשות זה ריסטארטעריכה:אה והתיקיה של הסטים היא איזה 4.5 ג'יגה...אבל התיקיה של האלף ליף שבתוך הסטים היא איזה 180 מגה אצלי
פורסם 2005 במרץ 720 שנים אני לא חושב שהמפרט מחשב שלו פה מהווה בעיה...יש לו מחשב דיי חזק וחדש...מעבד 2.6 512 זיכרון ו 9600XTאולי זה בעיה בהורדה או איזה קובץ פגום? זה חייב להיות משהו כזה..
פורסם 2005 במרץ 720 שנים מחבר הבעיה נפתרה...הפיירוול חסם לי את הכניסה למשחק עד שאישרתי את המשחק בפיירוול והכל הסתדר..תודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.