עבור לתוכן

האם בזק חוסמת שיתוף קבצים???

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני נתקל בתופעה מאוד מוזרה, יש ברשותי שני חיבורי אינטרנט מהיר:

1 - כבלים, אינטרנט זהב, מודם מוטורולה

2 - ADSL, 012, מודם ECI

עד היום הייתי מחבר את אחד המחשבים לאינטרנט בחיבור ישיר למודם הכבלים ומשתמש ב-eMule להורדה, ומדיי פעם הייתי מחבר את המחשב הזה למודם ADSL.

היום כל חיבור של מחשב ההורדות שלי לאינטרנט דרך חיבור ה-ADSL ושימוש ב-eMule לפרק זמן של למעלה משעה, מודם ה-ADSL מתנתק ונורה אדומה נדלקת בו.

התופעה הזאת מתרחשת אך ורק שאני משתמש ב-eMule, אם המחשב מחובר דרך המודם וסתם מוריד קבצים או שאני גולש בו זה לא קורה....

בחיבור הכבלים אני לא נתקל בזה.

למישהו כבר קרתה התופעה הזאת???

האם בזק מנסה למנוע ממני שימוש ב-eMule???

פורסם

תנסה להשאיל מחבר מודם אחר ולבדוק איתו. בעקרון שיתוף קבצים פותח הרבה חיבורים ויכול להיות שקשה מדי למודם והוא נתקע אחרי זמן מה עקב חימום יתר או משהו - תנסה לפיכך לשים את המודם במקום מקורר יותר טוב.... בזק לא חוסמים בעקרון שיתוף קבצים. ברמת התשתית של בזק זה די לא אפשרי לחסום את שיץוף הקבצים..(לא 100% מדויק אבל מספיק קרוב) ובפועל הם לא חוסמים את שיץוף הקבצים - האימיול שלי יכול להעיד על כך :)

פורסם

תחליף את המודם... הוא מחובר ב USB ? אם כן, תעביר ל ETHERNET אם אפשר...

ותדווא שאין לך יותר מדי CONCURRECT CONNECTIONS בהגדרות של EMULE...

פורסם

יש לך מודם ECI 270. כנראה שהוא פשוט "נגמר" תחת העומס של שיתוף הקבצים. מה שאתה יכול לעשות להתקין את הגרסה המעודכנת של המודם מפה:

http://www.bezeq.co.il/resources/images/wow/wownet/eci.zip

יש כאן גם PDF עם מדריך להתקנה. אל תשתמש בEXE הוא דפוק ונתקע הרבה פעמים מה שמוביל להרס המודם.

אם הבעיות יחזרו תתקשר לבזק שיחליפו לך את המודם / ישלחו טכנאי שיבדוק. כעקרון זו תקלה של המודם.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה.... :)

אני כרגע בודק אותו להורדה ב-over night עם חשבון ISP אחר נראה אם הבעיה חוזרת על עצמה......

וכן יש לי מודם ECI 270

פורסם

אל תעשה את זה עדיין

גם לי יש מאתמול בעיות וקריסות כשאני מנסה להפעיל אי מיול ו\או איסיקיו.

לא ברור בדיוק מה התקלה - אבל שמעתי את זה מעוד כמה אנשים.

אם גם לך זה התחיל בימים האחרונים גם כן - אז חכה בינתיים, אל תעשה שום דבר.

פורסם

הלינק לא עובד

פורסם

מעניין,

אני לא מרגיש שום בעיה?

לי יש מודם אלקטל, מחובר ל ADSL

ועובד כמו פנתר?

יש עוד פרטים לגבי הבעיות שהאנשים נתקלו בהם?

פורסם
  • מחבר

אותה תקלה בשימוש עם ISP אחר.... :kopfpatsch:

נחליף מודם (ל-Alcatel SpeedTouch Home השחור, ישן וטב....) ונבדוק........

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שזאת באמת התקלה והם הולכים לפתור אותה...

בזק - בכל עתיד שתבחר

פורסם

בזק ובזק בינלאומי הן 2 חברות שונות שאינן קשורות אחת בשנייה! בזק בינלאומי נולדה בזמנו מבזק אבל זה חברה שונה לחלוטין היום שאין לה שום קשר לבזק. חוצ מהעובדה שבזק מחזיקה בחלק ממניות החברה.... היחס של בזק בינלאומי לבזק הוא בדיוק כמו היחס של נטויזיון לבזק או ברק או אינטרנט זהב או כל ספק אחר - בזק מספקת את התשתית - קוי הטלפון. ובזק בינלאומי כמו כל ספק תקשורת אחר מספקת את הקישוריות על גבי התשתית. היה מאוד עוזר אם מזמן היו מחליפים את השם של החברה למשהו אחר ככה הערות סטייל בזק לא היו קופצות.... (וכל זאת למרות שאתמול היה בלאגן עם החיבור בחלק מהיום - היה אפשר להתחבר ולגלוש אבל היו בעיות לעבוד עם איסיקיו ושאר דברים למיניהים... (בעקרון הכל אפשר לעקוף היה אבל אם וכאשר מחליפים את הפורט של התוכנה לפורט אחר למשל 80)

נ.ב.

כן עבדתי בבזק בינלאומי בעבר. ולא אני לא עובד שם יותר אבל עדיין אומר את מה שאמרתי מעלה.

פורסם

כן, גם מעניין שבזק בינלאומי היתה החברה הראשונה להציע ללקוחות חיבור 2MBIT ADSL לפני כולם... בכל מקרה, אני גם מחובר ב ADSL ולא היו לי בעיות...

פורסם

אתה מודע לעובדה שזה לא קשור בגרוש לבזק ומה שאמרת די לא קשור לכלום...

זה שהספק הציע חיבור של 2 MBIT זה אומר שהם עיסקית התחילו למכור לך חבילה מתאימה של 2 MBIT ושאל נתבי הגישה של בזק בינלאומי אתה מוגדר 2 MBIT.

אם בזק תומכים בזה יופי אם לא לא יופי כי זה לא עוזר לך גם חבילה של 100MBIT! בזק הודיעו מראש מתי הם הולכים לתת את החבילה הנל ללקוחות וזה היה ידע שהיו נחלת הכלל זה שבזק בינלאומי ניצלה את האדישות של שאר הספקיות וקפצה עם בוכתה פרסומות של החבילה זה משהו אחר לחלוטין - משהו שמראה שהמוח השיווקי מאחוריה יותר טוב מאשר מאחורי הספקיות האחרות.... אבל מה הקשר פה לבזק ?

פורסם

בזק ובזק בינלאומי הן 2 חברות שונות שאינן קשורות אחת בשנייה! בזק בינלאומי נולדה בזמנו מבזק אבל זה חברה שונה לחלוטין היום שאין לה שום קשר לבזק. חוצ מהעובדה שבזק מחזיקה בחלק ממניות החברה....

סתם שאלה, כמה אחוזים ממניות החברה יש לבזק ? ומי בדיוק בעל השליטה ?

זה כמו שתגיד שבזק לא קשור לפלאפון, או בזק לא קשור לחברת הלווין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים