עבור לתוכן

בעיה עם הראוטר - משחק רשת (Enemy Territory)

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני חדש באתר וחבר שלי המליץ לי לבוא להתייעץ כאן בנושא אז אני מתנצל אם התוכן לא רלוונטי בעיניכם.

אני שחקן ET וותיק ולאחר פרישה לא קצרה רציתי לחזור אבל הבעיה היא שהתקינו לי ראוטר אחרי שפרשתי ומשום מה עכשיו כשאני מנסה להיכנס למשחק המחשב שלי מנתק את עצמו מהראוטר.

פרטים טכניים:

Edimax Boardband Router

BR-6104S/K

אני משתמש במערכת ההפעלה של WINDOWS XP HOME EDITION

ומכיוון שאני לא מבין במחשבים יותר מדי אני לא יודע אם הפרטים הללו רלוונטיים או לא ואם צריך עוד. ניתן ליצור איתי קשר במספר האיי סי קיו 310370833 או במסנג'ר flammable123@walla.co.il

אם יש משהו שצריך לערוך בהודעה כמו פרטים נוספים אנא אמרו לי.

בתודה מראש

Flammable

פורסם

מה הכוונה המחשב מנתק את עצמו מהראוטר? מופיע לך ההודעה כבל רשת מנותק?

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה המחשב מנתק את עצמו מהראוטר? מופיע לך ההודעה כבל רשת מנותק?

כן בדיוק  :s07:

פורסם

תראה הבעיה עצמה מוזרה לי כעיקרון אתה צריך כנראה לפתוח פורטים שהמשחק הזה משתמש בהם אבל עדיין זה לא הגיוני שהוא ינתק אותך מהראוטר בכל זאת תנסה לפתוח פורטים ותרשום פה מה התוצאה

פורסם
  • מחבר

תראה הבעיה עצמה מוזרה לי כעיקרון אתה צריך כנראה לפתוח פורטים שהמשחק הזה משתמש בהם אבל עדיין זה לא הגיוני שהוא ינתק אותך מהראוטר בכל זאת תנסה לפתוח פורטים ותרשום פה מה התוצאה

ניסיתי כבר לפתוח בעיקרון אבל אני לא יודע אם עשיתי נכון. מה שפתחתי בכל מקרה השאיר אותו דבר

פורסם

להחליף ROUTER?

פורסם

תן לי לנחש, זה קורה כשאתר אתה נכנס לרשימת סרברים? יפה, גם לי זה קרה. הפיתרון: להוריד the all seeing eye (תוכנה) תוריד, תתקין, תהנה :D

פורסם
  • מחבר

להחליף ROUTER?

אני לא אחליף ראוטר בשביל משהו שאני לא יודע אם יעזור בכלל

פורסם
  • מחבר

תן לי לנחש, זה קורה כשאתר אתה נכנס לרשימת סרברים? יפה, גם לי זה קרה. הפיתרון: להוריד the all seeing eye (תוכנה) תוריד, תתקין, תהנה :D

עשיתי את זה אבל זה לא מראה לי שרתים... יכול להיות שאני סתם לא יודע לתפעל תתכונה אבל הוא פשוט לא מראה לי שרתים :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים