עבור לתוכן

האם מים ומקלדות באמת לא מסתדרים?

Featured Replies

פורסם

עשיתי ניסוי: לקחתי מקלדת ישנה ושטפתי אותה בהמון מים.

עכשיו אני רוצה לדעת אם אני אחבר אותה למחשב ייגרם נזק כלשהוא (חוץ מזה שאולי המקלדת לא תעבוד)

תוצאות הניסוי תתפרסמנה בהמשך.

פורסם

:screwy: :screwy: :screwy:

עדיף שלא תחבר אותה.

פורסם

if its COMPLETELY dry, i don't see any reason it will short circuit

פורסם

אני לא מבין למה עשית את זה :s05:

יש אציטון לעבודות כאלו...

פורסם

ככה זה במדינה שלנו. אין לאן לצאת,

לכן נשארים בבית ומנסים דברים פשוט - :screwy:.

מה הניע אותך לעשות זאת?

פורסם

אם זה כבר יבש, אז המקלדת יכולה למות בגלל קורוזיה...

פורסם

אם ייבשת אותה כמו שצריך ודאגת שכל המים יצאו ממנה, אין חשש לקורוזיה ובטוח לחבר אותה

אם נתת לה להייבש סתם ככה, סביר להניח שהצטברה קצת אבנית.... לא טוב.

פורסם

להגיד תאמת מים בכלל לא מעבירים חשמל! אתה יכול לשים את כל המחשב במים קרים והוא יעבוד פנטסטי!

מה שכן מעביר חשמל זה כל השטויות שיש במים ( מינרלים וכדומה) ואבק.

בגלל שהמקדלת שלך דחוסה באבק וגם המחשב שלך לא משנה אם תשים מים מזוקקים (שאגב אם שמים מים מזוקקים על מחשב נקי לחלוטין בשטח מעבדתי הוא יעבוד מעולה!) על המחשב שלך בגלל האבק הכל יתפוצץ!

אבל אם באמת יבשת כמו שצריך ( מיבש שער rulz ) ולא השארת מים סתם ככה ( כי אז האויר בלה בלה נוצר אבנית) אז זה יעבוד פנטסתי!

מומלץ לנקות את כל המחשב ככה :):kopfpatsch:

פורסם

עשיתי את זה פעם.

נשפך לי קפה (כמעט כוס שלמה) לתוך המקלדת (מקלדת ג'נרית פשוטה).

חשבתי שאין מה להפסיד, הלכתי לכיור ופשוט שטפתי אותה במים לחלוטין.

ניעור קל, ייבוש של 24 שעות.

יצאה כמו חדשה. עבדה מעולה. השתמשתי בה כמה חודשים טובים אחרי זה (עד שהוחלפה, ולא בגלל תקלה).

פורסם

מעניין הוא כבר לא מגיב... אולי זה בגלל שהלכה לו המקלדת?? :lol:

פורסם

מקלדת מייקרוסופט, מטונפת, עברה ניקוי עם מטלית לחה. מסתבר שהייתה יותר ספוגה מלחה (מים+סבון כלים). ייבוש אינטנסיבי, וחצי מהמקשים לא עבדו. מקלדת וירטואלית, ובערב קניתי מקלדת חדשה. כמו כן אחרי יומיים ראיתי על המעגלים טון חלודה.

קיצור - לא לא.

פורסם
  • מחבר

הצלחה!!!

המקלדת פועלת טוב מתמיד. ללא שום בעיות או תקלות.

לאור השאלות הסביר שוב מה עשיתי:

לקחתי מקלדת בת למעלה משלוש שנים - בלויה שרוטה ומלוכלכת להחריד,

הלכתי לכיור ותחת זרם מים חזק במיוחד של מים "ישר מן הברז" ניקיתי את כל חלקי המקלדת.

את הייבוש ביצעתי בכוח ההתאדות - פשוט זרקתי את המקלדת על הרצפה של המרפסת והשארתי אותה בצל למשך כמה ימים.

וכמובן היום גיליתי שהמקלדת עובדת כמו חדשה.

מסקנות: אם נשפך לכם נוזל כלשהוא נתקו את המקלדת מהחשמל ומחיבוריה למחשב ותנו לה להתייבש במשך כמה ימים במקום לקנות מקלדת חדשה.

עכשיו מגיע החלק השני של הניסוי: מה קורה אם נשפכים קפה או מים בזמן השימוש (!!!) על המקלדת. האם זהו סופה או רק הזדמנות לנקותה היטב?

לצורך הניסוי אני צריך את עזרתכם: אם אני אשפוך מים על מקלדת פועלת עם מחשב פועל האם יש סיכוי להתחשמלות או נזק למחשב? (אם כן אני פשוט אבצע את הניסוי על מחשב של בית ספר)

פורסם

(אם כן אני פשוט אבצע את הניסוי על מחשב של בית ספר)

חחחחחח......אהבתי! :xyxthumbs::yelclap: :yelclap:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח מגניב... אבל בפנים עכשיו יש בלגן....חלודה וכל זה...לא שרואים את זה אבל בכל זאת

פורסם

טוב לדעת את זה...(אני מניח :s05:)

נשמע טוב יותר מלעשות מה שחלק עשו כאן ופירקו את המקלדת, אני מתכוון את כל המקשים ואז קיבלו כאב ראש מלחבר אותם :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים