פורסם 2005 במרץ 520 שנים מישהו יודע איך אני יכול להתקשר לפלאפון של מישהו מקנדה?יש לי פלאפון של ORANGE והקידומת שחבר שלי גר היא 403 אבל שאני כותב את המספר עם הקידומת הוא לא מקבל את ההודעה..
פורסם 2005 במרץ 520 שנים לפני שרושמים מספר לחו"ל עושים + לפני הקידומת. לא?+972 למשל זה הקידומת של ישראת (או שזה 4, לא יודע מה)
פורסם 2005 במרץ 520 שנים כן, בדרך כלל רצוי להוסיף + ואז את קידומת המדינה.(כמובן כשמתקשרים מטלפון בזק אין צורך בזה)
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מתי בפעם האחרונה ראית כפתור "+" בטלפון ?זאת סתם צורת כתיבה, כמו שיש מקפים ("-") בין כל 3\4 ספרות...
פורסם 2005 במרץ 520 שנים + זה נראה לי כמה פעמים על #וגם נראה לי ה+ הזה הוא במקום מהספרים שצריך לשים של הספקית שיחות טלפון
פורסם 2005 במרץ 520 שנים אני לא חושב שה+ בוא סתם צורת כתיבה, ששלחו לי הודעות מחול במס בטלפון היה את הפלוס לפני הקידומת
פורסם 2005 במרץ 520 שנים דודים שלי גרו בקנדה לפני שנה - הייתי מחייג: 001-604-111-1111האחד - ים זה סתם...הקידומת הארצית של קנדה זה 001 , הקידומת של ונקובר היא 604 (שם דודים שלי גרו) (או אצלך 403) והשאר זה המשך המספר...תנסה אני בטוח שזה ככה (אה ואני חושב שבפלאפון תצטרך להוסיף פלוס אבל אני לא בטוח)
פורסם 2005 במרץ 520 שנים נראה לי שבפלאפוניםצריך לדבר עם החברה במקרה של אורנג'כי מתי שאבא שלי בחול אני לא יכול להתקשר מהפלאפון שלי לשלו כי זה חסום אצליאבל מהפלאפון של אמא שלי אני יכול
פורסם 2005 במרץ 520 שנים כי מתי שאבא שלי בחול אני לא יכול להתקשר מהפלאפון שלי לשלו כי זה חסום אצליאבל מהפלאפון של אמא שלי אני יכולאני לא יודע איך זה בסלקום\אורנג, אבל בפלאפון יש אפשרות להמיר את המספר והמכשיר הקבוע שלך לפלאפון חו"ל, כך שאם מישהו מתקשר אליך בצורה רגילה לחלוטין הוא יגיע אליך בכל מקום שתהיה בעולם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.