עבור לתוכן

מחפש קופסאת תחמושת ריקה

Featured Replies

פורסם

אין בארץ משהו כמו בארצות הברית?

שמוכר ציוד משומש מהצבא?

בטח שיש:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2848459,00.html

:lol:

על איזה "ארגז" בדיוק אנחנו מדברים ?

ברוס של כדורי 5.56\7.62 ?

אני חושב שהוא התכוון לארגז פעולה בו יושבים הקופסאות של הכדורים (ולא ברוס שהוא הארגז מעץ בו יש שני ארגזי פעולה).

• תגובות 39
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה סיפור עשיתם מזה- כולה ברוסט תחמושת ריק.... עלק "בסדיר תהיה לך בעיה"- טוב שלא עשיתם מזה שב"ק...

תקשיב- אם יש לך חברים שרק התגייסו לקרבי והם בטירונות או בקורס (בקיצור בסוג של אימונים ) אז בקלות הם יכולי ם להביא לך ברוסט ריק- כי הם מחסלים אותם בלי מלח במטווחים (ואח"כ זורקים אותם, אז אין שום פסול בלקחת)

או במקרה ואין לך חברים שיורים הרבה- שילכו פשוט לנשקיה בבסיס ויבקשו מהנשק ברוס ריק, גם אצלהם יש אותם בכמויות (כי עושים מטווחים)

מה שכן- לוח אם ממש לא הולךל להכנס לשם לוח אם רגיל בכל אופן.

פורסם

אני חושב שהוא התכוון לארגז פעולה בו יושבים הקופסאות של הכדורים (ולא ברוס שהוא הארגז מעץ בו יש שני ארגזי פעולה).

בדיוק הפוך...

פורסם

אולי תנסה לחבר איכשהו שתי קופסאות כאלו בשביל הלוח אם, ובשביל שאר הרכיבים תביא הרבה קופסאות ויכול לצאת לך משהו נחמד.

פורסם

זה ברוס לכדורי 5.56 ול0.5:

50calbox.jpg

ואין מצב להכניס לוח אם.

תנסה להשיג ארגז כזה:

B017.jpg

או ארגז לפצמרי 60 מ"מ.

פורסם

יושי הצליח להכניז לארגז של 7.62 כמה דברים וגם לוח. כך שהוא עוד יותר קטן מה5.56. מה שאתה צריך לעשות זה להשיג לוח של 12X12 של VIA ואז אולי

פורסם
  • מחבר

בקשר ללוח אין בעיה,אבל החברים שלי עדיין לא התגייסו וכאלו שכן הם לא קרובים אפילו לתחמושת והם עברו כבר טירונות \:

מה עושים? :'(

פורסם

עם אתה בקשר עם מסטר נרגילה תבקש ממנו.

אני יודע שהוא התגייס לשיריון, ובביסל"ש הברוסים האלו והארגזים האלו נזרקים לצפרדעים (פחי זבל הירוקים הגדולים) כמו כלום.

ועם הוא כבר בצמ"פ אז בכלל...

פורסם

ת'אמת שעושים מהברוסים האלה גוזניקים בעיקר, לא'דע מה עושים עם השאר...

מה שכן יש פה בכמויות זה ארגזי 105 בגלל חטיבה 7 והפגזונים שלהם...

צמ"פ אני מתחיל עוד שבועיים-שלוש אגב, שבוע לביסל"ש ואז שבוע סד"ח ורגילה ;D :cool2:

לוח אם אני ממש בספק אם יכנס לך לברוס, קטן כמה שיהיה... אתה יכול לחבר כמה ולבנות משהו נחמד.

פורסם

בהצלחה..

דרך אגב איזה חטיבה/גדוד?

פורסם
  • מחבר

נרגילה תגיד איך אפשר ליצור איתך קשר?

דיברנו פעם בICQ אבל החלפתי אותו ואני לא זוכר את הICQ שלך :-\

פורסם

בהצלחה..

דרך אגב איזה חטיבה/גדוד?

תודה

חטיבה 401 (כבוד!), גדוד 9 ("עשת", אלה עם הגדודון הכי מכוער בצה"ל)

בכלל מדהים כמה הסיכות של שיריון מכוערות...

נרגילה תגיד איך אפשר ליצור איתך קשר?

דיברנו פעם בICQ אבל החלפתי אותו ואני לא זוכר את הICQ שלך :-\

IM

פורסם

אני גם הייתי בגדוד 9 פלוגה ל' כבוד (שפורקה לא מזמן), והמ"פ שלי יהיה המ"פ שלך.

אני הייתי במג"חים, אבל הפלוגה שלי הוסבה למרכבה 4, כך שמין הסתם תהיה בפלוגה ל', ודיר בלק לשנות לנו שוב את הסמל של הפלוגה (של ביבוק מצבי הנינג'ה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים