עבור לתוכן

מחפש קופסאת תחמושת ריקה

Featured Replies

פורסם

אהלן אני מחפש קופסאת תחמושת למוד שאני הולך לעשות בקרוב,אני צריך משהו שלוח אם פלוס כול הדברים כמו הארד דיסק וכו יוכלו להכנס אליו.

אשמח לקבל אינדיקציה מסויימת על איפה אפשר להשיג בארץ כזה דבר פלוס כמה בערך זה יעלה לי? :nixweiss:

תודה מראש

• תגובות 39
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היה לי אחת ולוח לא uATX לא יכנס לשם. שלא לדבר על שאר הדברים.

אני מניח שלא תוכל לקנות דבר כזה, אלא אולי להרים בצבא - אבל אני לא ממליץ לך לעשות את זה

פורסם

"להרים"?

תאמין לי שאתה תורם לצבא הרבה יותר ממה שהוא משלם לך :kopfpatsch:

אף אחד לא ירגיש בחסרונו של ארגז פעולה ריק.

הממ..

אולי בסדיר יהיה לך קצת יותר קשה להשיג, אז תחכה למילואים :lol:

פורסם

אני טועה או שאתה רומז שאתה תומך בגניבה מהצבא >:(:nono:

פורסם

זה לא גניבה. הצבא זורק את לזבל, הם לא צריכים את זה- זה פסולת מבחינתם. יש להם כאלה ארגזים בעשרות אלפים (אם לא יותר) והם זורקים אותם אחרי השימוש.

בעצם, לא רק שזה לא גניבה, זה גם מוסרי - כיוון שמדובר במחזור של פסולת!

בכל מקרה יש לי איזה שניים (לפחות שניים שאני יודע עליהם... אולי יותר) במחסן, אולי אני אוכל לרדת לבדוק מה הגודל של זה בשבילך, אבל אני לא חושב שאני יכול להביא לך את זה- גם כי אבא שלי משתמש בזה, וגם כי אני בירושלים.

בהצלחה

נ.ב. לפי ההערכה שלי יהיה קשה מאוד ובעצם בלתי אפשרי (אני לא בטוח 100%) להכניס לשם לוח אם. אולי מהלוחות הקטנים זה אפשרי אבל אני ספקן.

פורסם

זה לא בלתי אפשרי, יושי ב Screen Savers הכניס לוח HD וכרטיס רשת אלחוטי לברוס תחמושת יותר קטן מהרגיל אפילו.

לדעתי אסור לקחת אם לא קיבלת אישור ואם זה באמת זרוק מחוץ לבסיס בפח אז ודאי שאפשר

פורסם

Solidous, שירתת בצבא? אני אישית לא... אבל לפחות אני יודע מהן שאלות קיטבג. :silly:

פורסם

תשמע אני שרתתי וכן אלו שאלו קיטבג אבל ברגע שיש לך מפקדים שיש לך דיבור איתם אז אין שום בעיה

פורסם

הצבא לא זורק שום דבר, ממחזרים.

חוץ מזה, חזרתי הביתה :auto: מהמילואים האחרונים עם ארגז ריק של תאורה 80 (חם מהתנור..).

אז ברור שכולם ראו את זה ואף אחד לא אמר מילה.

כמו שאמרתי, אולי בסדיר יעשו לך פרצופים.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה על כול התגובות,אז בעצם הבנתי שאין בארץ אפשרות להשיג קופסאות תחמושות ריקות כן?

בעיקרון חשבתי על זה ואני אפילו לא צריך נגיד מקום להארד דיסק כי אפשר להכניס את זה בקופסא אחרת או משהו דומה.

פורסם

הבעיה היא לא הHD לו דווקא יש מקום זה הלוח שיוצר את הבעיה ואולי הכרטיס מסך אם לא תשיג מחבר זווית

פורסם
  • מחבר

אין בארץ משהו כמו בארצות הברית?

שמוכר ציוד משומש מהצבא?

פורסם

אין שום בעיה להשיג את זה, הבעיה היא ששום לוח אם פשוט לא יכנס.

פורסם

לוח מסוג PC104 יכנס אפילו לחצי מהארגז תחמושת, אבל הוא יקר, ולהשיג PC104 של P4 זה בכלל יקר (אם כי אפשר לעשות דברים מגניבים עם זה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים