פורסם 2005 במרץ 420 שנים יש לי Medal of Honor Allied Assault Version 1.0אני מנסה להתקין את ה- Spearhead Version 1.0ובהתקנה עולה לי ההודעה הזאת:an invalid path was entered. please choose a different path and try againניסיתי להתקין את ה-patch וזה ההודעה שעלתה:WARNING: could not find uk or us version of medal of honor allied assault installedon your computer. setup will now exit. מה צריך לעשות בשביל להתקין ???
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר אחי לא כל כך הבנתי אותך מז'תומרת דורשת את המשחק הרגיליש לי את המשחק הרגיל Medal of Honor Allied Assaultצריך ליצור תקייה בשם מסוים ??ואיפה צריך למקם אותהC:\Program Files\EA GAMES ??
פורסם 2005 במרץ 520 שנים צריך להוסיף משהו לרגיסטרי - תסתכל כאן :http://groups-beta.google.com/group/alt.games.medal-of-honor.allied-assault/browse_thread/thread/e1499bfc136ba5f7/f92c74f94c091d7c?q=spearhead+patch+problems#f92c74f94c091d7cמקווה שזה עוזר.
פורסם 2005 במרץ 720 שנים מחבר סבבה הצלחתי להתקין את ה-patch אבל שאני מנסה להתקין את המשחק עוד פעם עולה לי ההודעה :an invalid path was entered. please choose a different path and try againיכול להיות שזה בגלל שה-patch הוא 1.11 וה-MOHAA שמותקן אצלי הוא 1.0
פורסם 2005 במרץ 720 שנים אם אני זוכר נכון ספיר הד חייב להיות מותקן בספרייה שבה MOHAA מותקן - אם הפטצ' הותקן אתה בדרך הנכונה , תבדוק בהתקנה של ספיר הד לאיזו באיזה ספרייה הוא רוצה להתקין - אם זה לא הספרייה של MOHAA תפנה את ההתקנה למקום נכון.נ"ב : יכול להיות שזה בגלל שה-patch הוא 1.11וה-MOHAA שמותקן אצלי הוא 1.0לא , זה בסדר. הפטצ' מעדכן את MOHAA לגירסה 1.11 אחרת ספיר הד לא יותקן.
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר אחי כנראה שעשיתי משהו לא טובכי עוד פעם עולה לי ההודעה הזאת an invalid path was entered. please choose a different path and try again
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.