עבור לתוכן

למה אני למה אני

Featured Replies

פורסם

אם יש לכם חיים תתרחקו מהמושב שלי, כבר התקשרתי 10 פעמים לבזק ו10 פעמים לערוצי זהב ולאף אחד אין תשתית פה, אני לא מבין את זה אני גר ממש ליד פתח תקווה.

בבקשה תנו לי כמה דקות לקלל:

%$&@%$##@$!@#!@%%$&&*&!#$!@#!@@!!!!!

פורסם

איפה אתה גר? במדבר? (וואו יצא לי גם חרוז)

פורסם

אתה רציני??

אין לך אפילו תשתית של כבלים??

איפה אתה לעזאזל גר?

פורסם
  • מחבר

יש כבלים ואפילו דיגיטליים, אבל לפי ערוצי זהב אין לאינטרנט בכבלים.

אני גר במושב מזור, חרא של אזור (וואוו יצא לי חרוז...)

פורסם

אין מה לעשות לבכות זה לא הפיתרון ביינתיים אתה יכול להכפיל קווים של ISDN ולהגיע למהירות מקסימאלית!

פורסם

isdn לא משתלם ומה השטויות האלה אם יש לך כבלים את יכול להתחבר לאינטרנט מה השטות הזאת זה אותו חיבור כמו הטלויזיה

פורסם
  • מחבר

הם לא מסכימים לתת לי!

הם מסתירים משהו?

פורסם

גם לי היה מקרה דומה לפני שנה (וואי אני כבר שנה עם האינטרנט בכבלים) חיכתי איזה 4 חודשים עד שהייה להם תשתיות וזה היה הבדל של רחוב אחד :bash:

פורסם

אחי אל תשאל יש לי בשבילך פתרון : זה קרא לחבר שלי , הוא הלך לרב , ושאל לפשר המאורע .

הרב אמר לו לשחות תרנגול ככפרה , ולסובב את התרנגול השחוט מעל הראש 7 פעמים כאשר כל סיבוב טיפת דם אחת תיפול על הראש .

לאחר יום הגיעו טכנאי בזק / כבלים והציבו תשתית שלמה של כבלים רק למושב שלו .

מדהים.

פורסם

שתדע לך שבזק הם חולרות.

באתר שלהם כתוב שאין לי תשתית וחיכיתי 3 חודשים כמו מפגר כי האמנתי לאתר המסריח שלהם ורק כשהתקשרתי למוקד 199 הם אמרו לי שיש מזמן תשתית ושלא לסמוך על האתר.

תנסה את מזלך אולי זה יעבוד.

פורסם

אחי אל תשאל יש לי בשבילך פתרון : זה קרא לחבר שלי , הוא הלך לרב , ושאל לפשר המאורע .

הרב אמר לו לשחות תרנגול ככפרה , ולסובב את התרנגול השחוט מעל הראש 7 פעמים כאשר כל סיבוב טיפת דם אחת תיפול על הראש .

לאחר יום הגיעו טכנאי בזק / כבלים והציבו תשתית שלמה של כבלים רק למושב שלו .

מדהים.

אולי כי נעלם להם התרנגול ולא היה להם במה לעשות טקסי וודו אז הם השתעממו ובאו.

וחוץ מזה איזה רב זה?

הרב בריח? :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר
וחיכיתי 3 חודשים כמו מפגר כי האמנתי לאתר המסריח שלהם ורק כשהתקשרתי למוקד 199 הם אמרו לי שיש מזמן תשתית ושלא לסמוך על האתר.

אהמ...דווקא התקשרתי.

פורסם

צריך לפתוח לנו פורום תמיכה...

בזק- אין תשתית בחלק הזה של הישוב (איפה שאני גר, אבל בשכונות המגעילות יש....)

תבל-..... (צריך להוסיף משהו????)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים