עבור לתוכן

מישפטים עם משמעות אפלה

Featured Replies

פורסם

"Perhaps you could use a gift yourself" (כנראה שרק אני והענקודר נבין את משמעות המשפט)

י

"Well I'm not much for old shit like this myself"

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

י

"Well I'm not much for old shit like this myself"

"But I insist. I have just the right thing for you"

פורסם

לא... :P

- But I insist, I have somethin just right for you. This will help you find more then you're looking for.

- A candle huh? Yeah well maybe I'm in the wrong place..

- Concider it a gift from your neighbor..

- But I heh....have electricity in my house.

- Nah this is no ordinary candle my boy. Come closer and witness the light that this magical candle will shed apon your life.

- Listen uh, I really gotta get goin...

- Witness my friend, witness the light, of the Amazing Jeckel Brothers!

פורסם

אתם רוצים חדר שניכם :screwy:

פורסם

אתם רוצים חדר שניכם  :screwy:

אני חושב שכבר יש להם אחד איפה שהוא במירק :|

עדיף שנשאיר אותם לבד...

:screwy:

פורסם
  • מחבר

תודה חברה לעת לעת הרשימה מיתמלה תמשיכו ליכתוב אני אשמח לעוד מישפטי מחץ שהאמת אתם צודקים רצוי להוסיף גם מישפטים בעלי משמעות חזקה נכונה ואמיתית שמתארים את החיים או משהו אחר אשמח לעזרה בנושא זה גם.

TOPGUN:זה לא פוזה,אני באמת אוהב שחור,הוא מתאים לי ולדרך חיים שלי.

גנהום,שטן וכדומה זה סתם משהו שאני אוהב,כמו שאתה אוהב כבים חתולים או כל חיה אחרת,משו נחמד לא יותר.

DXT:אולי אבל לדעתי זה סתם משו נחמד ואני נהנה לאסוף אותם אשמח אם תיתרום מעט...(ואולי הרבה)

ENCODER:תסביר בבקשה על מה אתה מדבר,אין שמץ ואולי באמת כמו שחבריך אמרו יש לזה משמעות חזקה (שתף את כל הכיתה!)

תמשיכו ליכתוב ונהפוך את הת'ארד לגדול מסוגו בעולם!!!!!!(שלא תגידו שאין לי שאיפות)

שלכם

ANTIXRIST

פורסם

nuke`m `till they`ll glow, then shoot them in the dark

:smile1:

אין לזה שום משמעות, אבל משעמם לי 8)

פורסם

Suicide is painless, שיר של REM.

זה מהסדרה M.A.S.H

חודש אח"כ ע"י MANIC STREET PREACHERS

לא קשור ל R.E.M

פורסם

It's better to burn out, than to fade away.

A friend is nothing but a known enemy.

Don't expect me to cry for all the reasons you had to die.

Never met a wiseman if so it's a woman!

I'm so happy because today I found my friends - they're in my head .

פורסם

לעת לעת לאט לאט

::)

גנהום,שטן וכדומה זה סתם משהו שאני אוהב,כמו שאתה אוהב כבים חתולים או כל חיה אחרת,משו נחמד לא יותר.

oh c'mon, give me a break...

ובכל מקרה, אולי רצוי שתלמד עברית (ואנגלית) קודם? ;):P:silly:

פורסם

TopGun, אל תתחיל לתקן שגיאות כתיב של אנשים, אתה גם לא תגמור עם זה וגם הם ימשיכו לכתוב בשגיאות. חוץ מזה שגם לפעמים "בורחת" אות.

בכל מקרה - תפסיקו לעשות מהמוות כזה ביג-דיל. אתם לא יודעים אפילו מה זה. המוות מן הסתם לא "אפל" ולא "שחור". אם כבר להשוות אותו למשהו אז אפשר להשוותו ל"ריק".

פורסם

פותח הת'ראד, אתה לא אוהב מוות.

אתה אומר את זה כדי להראות שונה, וסוטה מהנורמה.

אתה לא התקבלת בחברה שרצית ליהיות חלק ממנה, או שגרמו לך עוול כל שהוא.

במקום להצטרף לחברה שרצית, הצטרפת לחברה של אנשים כמוך שהם "מגניבים" בדרך משלהם.

אתה מתגרה בחיים, ולדעתי אתה לא יודע לחיות.

אם תראה מישהו מתאבד ברחוב זה לא יעשה לך טוב ויש מצב גדול שזה יוציא אותך מכל הקטע הגוטי.

מוות זה לא משחק, ובמיוחד החיים.

אם אתה רוצה תתעניין, ואל תתקרב לדברים שלא ברמה שלך יותר מדי.

ידידה מאוד טובה שלי לשעבר הייתה מאוד מגורה מהחברה והמון אנשים עשו ממנה "שרמוטה".

היו צוחקים עליה המון.

יום אחד היא באה לבצפר והראתה לכולם את החתכים החדשים שלה בידיים.

היא "ניסתה להתאבד" אם היא באמת הייתה רוצה להתאבד ולא למשוך צומת לב היא הייתה מצליחה לעשות את מה שהיא התחילה.

היום היא ילדה אחרת, ילדה צבועה בשחור ובפירוש ילדה שהיא לא היא.

תחפושת! והיא גאה בזה.

מצטער שאני כתבתי את המגילה הזו שלא הכי במקום, אבל הייתי צריך להגיד את זה.

פורסם
  • מחבר

לROYSHEFY

לא אמרתי שאני אוהב מוות,אם הבנת את זה מהכתוב אז מיצטער להעביר מסר שגוי...

אני באמת שונה מה"ערסים""המגניבים"וכל שאר חלאות החברה שאני מוקף בא,אני אישית מעדיף ליהיות כל דבר חוץ מחלק בחברה הצבועה שלי.

אני מגיע מיוקנעם חור שכוך אל שהסטנדרט החברתי בה הוא פרימיטיבי, כל מי שלובש שחור ישר גותי וכל מי ששומע משו עם גיטרות ישר נהיה מטאליסט וכמובן שהמרכיב העליון בפירמדה החברתית אצלינו הם ערסים פרחות וכדומה...אז אני בימקום לנסות להישתלב בחברה הקיימת ולשנות את ההרגלים ודרך החיים שלי הבנתי שאני צריך ליהיות עצמי ועדיף ליהיות לבד מאשר איתם.

לידיעתך אני לא ניכנס לאף קטגוריה חברתית אני די מנסה לשלב כמה דברים מהסיגנונות שאני מיתחבר אליהם...סטיל יפני מאופק עם לבוש שחור(גותי אם תיקרה לזה כך)אני מנסה לשדר קרירות כלפי החברה שלי כי אני לא רוצה איתם כל קשר.

אני יודע טוב מאוד ליחיות אבל אנשים רואים אותי פריק שונה וסולדים מימני כי הם לא יכולים להעריך אינדיוידואליות ושונות,אני חיי לפי הכללים שלי ולא שם זיין מה אומרים עליי או חושבים כך שלא ממש אכפת לי מהחברה בכללי,אבל אתה מבין לא כמו האידיוטים שאני מוקף בהם אז אני מנסה להסביר לך שזה לא פוזה זה מי שאני ואם זה שאני אוהב מוסיקה כבדה יותר מיתפרע ברחבת הריקוד עם תנועות פוגות גסות ואלימות לובש שחור ותיראה אותי עם צלבים פנטגרמים ושאר סמלים עושה אותי שונה אז בכיף זה משב לי אושר ליהיות מי שאני אם החברה תקבל אותי סבבה אם לא אז אני אצור מעגל חברים מצומצם שבו אוכל להנות ולהרגיש חופשי לכל ביטוי שהוא. לידיעתך יש את הוואנביס שהם אנשים שנימשכים לסיגנון כל שהוא ומנסים לחקות אותו כדי להשיג חיי חברה אהדה או סתם להרגיש שונה,אני אישית חיי כך ומגדיר את עצמי כאישיות מישל עצמי ולא מנסה לחכות אףאחד אם אני רואה בגד יפה אני קונה אותו כי אני אוהב אותו ולא כי איזה זמר או מישו מפורסם לובש את זה או כי זה אופנתי(לא שאני יודע מה זה אופנה אבל לא משנה).

אני חייב לציין שאני מאוד גאה לישמוע שהחברה שלך גאה במה שהיא לכן היא יותר קרובה לאינדיוידואליות מאשר כל וואנאבי אחר היא לפחות שלמה עם עצמה והשינוי שהיא עברה מספק אותה.

לידיעתך הפנטאגרם(הכוכב המחומש של השטן)הוא סמל יצוגי לשלמות ושלמות לעומת חברו בעל המשמעות השטנית ליכעורה(2 משולשים למעלה ואחד לטמה) מנסה לסמל ההפך והוא ניבחר די באופן שרירותי יחסית,מטרתו היא להדגיש חוסר איזון ולמוטטת את מוסקמות העולם שלנו...

לידיעתך אני תם אוסף מישפטים כדי להדפיס אותם על גלימה או על חולצה ולכן אני לא ממש מבין למה אתה כלכך ניסער לגבי המשמעות?

אתה לא ראיתה הדפסים מטומטמים/סתמיים/חסרי משמעות על חולצות? ומה דעתך על חולצות עם הדפס גרס? או סמלים שטניים? ואם נגיד תיראה אותי איזה יום ברחוב(לפחות תגיד שלום כן)מה תיהיה התגובה שלך?

ובחזרה לנושא הדיון...

hate can never save

the greatest of battlesare foughtfrom within

פורסם

הנה כמה משפטים לא ממש אפלים, רק לוקח קצת זמן להבין מה הם אומרים.

Common sense isn't

Accept the unexpected

If you can't change the world - change that

כולם היום בשלבים שונים ה- signature שלי

פורסם

לROYSHEFY

לא אמרתי שאני אוהב מוות,אם הבנת את זה מהכתוב אז מיצטער להעביר מסר שגוי...

אני באמת שונה מה"ערסים""המגניבים"וכל שאר חלאות החברה שאני מוקף בא,אני אישית מעדיף ליהיות כל דבר חוץ מחלק בחברה הצבועה שלי.

אני מגיע מיוקנעם חור שכוך אל שהסטנדרט החברתי בה הוא פרימיטיבי, כל מי שלובש שחור ישר גותי וכל מי ששומע משו עם גיטרות ישר נהיה מטאליסט וכמובן שהמרכיב העליון בפירמדה החברתית אצלינו הם ערסים פרחות וכדומה...אז אני בימקום לנסות להישתלב בחברה הקיימת ולשנות את ההרגלים ודרך החיים שלי הבנתי שאני צריך ליהיות עצמי ועדיף ליהיות לבד מאשר איתם.

לידיעתך אני לא ניכנס לאף קטגוריה חברתית אני די מנסה לשלב כמה דברים מהסיגנונות שאני מיתחבר אליהם...סטיל יפני מאופק עם לבוש שחור(גותי אם תיקרה לזה כך)אני מנסה לשדר קרירות כלפי החברה שלי כי אני לא רוצה איתם כל קשר.

אני יודע טוב מאוד ליחיות אבל אנשים רואים אותי פריק שונה וסולדים מימני כי הם לא יכולים להעריך אינדיוידואליות ושונות,אני חיי לפי הכללים שלי ולא שם זיין מה אומרים עליי או חושבים כך שלא ממש אכפת לי מהחברה בכללי,אבל אתה מבין לא כמו האידיוטים שאני מוקף בהם אז אני מנסה להסביר לך שזה לא פוזה זה מי שאני ואם זה שאני אוהב מוסיקה כבדה יותר מיתפרע ברחבת הריקוד עם תנועות פוגות גסות ואלימות לובש שחור ותיראה אותי עם צלבים פנטגרמים ושאר סמלים עושה אותי שונה אז בכיף זה משב לי אושר ליהיות מי שאני אם החברה תקבל אותי סבבה אם לא אז אני אצור מעגל חברים מצומצם שבו אוכל להנות ולהרגיש חופשי לכל ביטוי שהוא. לידיעתך יש את הוואנביס שהם אנשים שנימשכים לסיגנון כל שהוא ומנסים לחקות אותו כדי להשיג חיי חברה אהדה או סתם להרגיש שונה,אני אישית חיי כך ומגדיר את עצמי כאישיות מישל עצמי ולא מנסה לחכות אףאחד אם אני רואה בגד יפה אני קונה אותו כי אני אוהב אותו ולא כי איזה זמר או מישו מפורסם לובש את זה או כי זה אופנתי(לא שאני יודע מה זה אופנה אבל לא משנה).

אני חייב לציין שאני מאוד גאה לישמוע שהחברה שלך גאה במה שהיא לכן היא יותר קרובה לאינדיוידואליות מאשר כל וואנאבי אחר היא לפחות שלמה עם עצמה והשינוי שהיא עברה מספק אותה.

לידיעתך הפנטאגרם(הכוכב המחומש של השטן)הוא סמל יצוגי לשלמות ושלמות לעומת חברו בעל המשמעות השטנית ליכעורה(2 משולשים למעלה ואחד לטמה) מנסה לסמל ההפך והוא ניבחר די באופן שרירותי יחסית,מטרתו היא להדגיש חוסר איזון ולמוטטת את מוסקמות העולם שלנו...

לידיעתך אני תם אוסף מישפטים כדי להדפיס אותם על גלימה או על חולצה ולכן אני לא ממש מבין למה אתה כלכך ניסער לגבי המשמעות?

אתה לא ראיתה הדפסים מטומטמים/סתמיים/חסרי משמעות על חולצות? ומה דעתך על חולצות עם הדפס גרס? או סמלים שטניים? ואם נגיד תיראה אותי איזה יום ברחוב(לפחות תגיד שלום כן)מה תיהיה התגובה שלך?

ובחזרה לנושא הדיון...

hate can never save

the greatest of battlesare foughtfrom within

אני באמת מעריך אותך.

אבל השאלה שלי לכל מה שאמרת, "אני שם זין על כולם ולא איכפת לי", באמת שזה סבבה, אבל למה?

אתה לא צריך להתלבש קר, כדי שאנשים יתרחקו ממך, אתה יכול לשדר את זה.

כך או כך אני לא הכרתי אותך, ואני מצטער ששפטתי אותך.

זה לא משהו שאני נוהג לעשות, אבל קצת גרם לי לגעוש כל השחור והשטניות שאמרת מקודם,

קשה לי לראות אנשים מסתכלים בכזאת דרך שגויה על החיים שניתנו להם,

לפי מה שכתבת אני חושב שאתה לא שטחי ויש בך הרבה.

אני באמת מצטער.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים