פורסם 2005 במרץ 420 שנים עוד יותר דפוק אם זה סה"כ 2 מחשבים. מה הוא צריך כ"כ הרבה מסכים?.. ראש טוב -> Multi-Tasking -> הצלחה בלימודים ובחיים -> הקמת חברת סטרט-אפ -> מחשב אחד ל Word/Excel -> מחשב שני להדלקה וכיבוי של האורות בבית, נדמה לי שזה השמאלי, הוא גם מסוגל לגהץ -> מחשב נוסף לפינוקים. נדמה לי שמישו פה סתם אוכל ת'עצמו.
פורסם 2005 במרץ 420 שנים מחבר ראש טוב -> Multi-Tasking -> הצלחה בלימודים ובחיים -> הקמת חברת סטרט-אפ -> מחשב אחד ל Word/Excel -> מחשב שני להדלקה וכיבוי של האורות בבית, נדמה לי שזה השמאלי, הוא גם מסוגל לגהץ -> מחשב נוסף לפינוקים. נדמה לי שמישו פה סתם אוכל ת'עצמו. חחחחחחחחחחחחחח ברור שהייתי רוצה 4 מסכי lcd כאלה. אני אפילו משתוקק לאחד! חחח אבל לא צריך לבזבז כסף על 4 כי זה לא שימושי, אם מקבלים חינם זה משהו אחר
פורסם 2005 במרץ 420 שנים אוי כל כך רואים שלא יצא לך לעבוד עם יותר משני מסכים אף פעם בחיים.. שתעבוד תבין
פורסם 2005 במרץ 520 שנים אני לא חושב שהוא משחק שולה מוקשים עם המחשב הזה יש אנשים שכן צריכים יותר מ2 מסכים, במיוחד עורכים גראפים\אנשים שמתעסקים בבורסא ומט"ח\מעצבים וכ'ו וכ'ו... למשל בבורסא בתל אביב יש שם עמדות עם 4-2 מסכים לכל בן אדם.
פורסם 2005 במרץ 520 שנים וואו!! זה זה החלום שלי!! ד"א אני יכול לעשות משהו דומה עם פנטיום 1 ככה יראה החדר שלי - אחרי שאני ארהט אותו מחדש הלוואי עלי! יצא לי לעבוד עם 3 מסכים בו זמנית! - וזה ממש נוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.