פורסם 2005 במרץ 320 שנים אני מנסה להיכנס למשחק וה-Steam עולה אני רושם לו את הסיסמה והכל ועולה הודעה לא כל כך הבנתי מה כתוב שםאבל פעם היה לי את הדמו ורשמתי שם סיסמה והכלואני לא זוכר מה הסיסמה שרשמתי שם אז אני צריך לעשות שיחזור סיסמה ???כי כשאני רושם את האי מייל שלי ניראה לי שכתוב בהודעה שהוא כבר בשימושאני מת לשחק ................
פורסם 2005 במרץ 320 שנים שלום, יש לי את המשחק מקורי, הבעיה, שכחתי את הסיסמה שאני שמתי, וכשאני עושה שיחזור סיסמה מופיעה לי המסך הזה, מה לעשות?http://img174.exs.cx/my.php?loc=img174ℑ=gg0ll.gifתודה-LaZy-©BoY*
פורסם 2005 במרץ 320 שנים מה זה ה VERIFICATION CODE ?ו SECRET ANSWER , אני מבין שזה שאלה סודית אבל....עזרו בבקשה
פורסם 2005 במרץ 320 שנים דברים שאתה אמור לקבל בתיבת דואר, קיבלת מהם מייל או לא ?!?!?חוץ מזה, לך ל SUPPORT שב STEAMPOWERED.COM בטוח יש שם FAQ בנושא או משהו..
פורסם 2005 במרץ 320 שנים אנשים לדעת קצת אבל קצת אנגלית !!!.. מה נסגר...כאשר נרשמתה ל STEAM הוא ביקש לתת לו איזה שאלה שישאל אותך כדי שיגרום לך לזכור מה היה הסיסמה שלך !...דבר שני הכתובת הראשונה שרשמתה בתהליך ההרשמה היא זו שאליו תשלח האימייל ...
פורסם 2005 במרץ 320 שנים גם לי יש את הבעיה הזאת. (עם CS 1.6 ) רק שרשמתי שם מייל לא נכון! ועכשיו אני דיי תקוע. ממילא אני לא משחק בזה עכשיו, אבל אם יש דרך להשיג את החשבון שוב זה יהיה נחמד. *ד"א- עולה 10$ לשחרר חשבון! (אני שוב שואל אם יש דרך אחרת).
פורסם 2005 במרץ 320 שנים אם זה עולה, אז כנראה שלא.. ויש להם אינטרס שלא יציפו אותם בבקשות כאלו (יש גם אנשים עם כוונת זדוניות).
פורסם 2005 במרץ 320 שנים תמיד חשוב שה- contact email יהיה מייל שיש לכם גישה אליו! אחרת אם יום אחד שחכתם את הססמא, נדפקתם! לדוגמא, החשבון שלי הוא תחת newmail.net - זה כ"כ פרהיסטורי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.