עבור לתוכן

אני מחפש ספק אינטרנט זול בלי התחייבות

Featured Replies

פורסם

מה יש לכם להציע כי נגמרת לי ההתחייבות עוד מעט בא.זהב..

אני ב 1.5 ADSL 

אז ככה התקשרתי ל"ברק" שם הציעו לי 39 בלי התחייבות ל1.5 ADSL

אותו דבר רק באינטרנט זהב אבל עם התחייבות....

השאלה היא אם אפשר לסחוט אותם עוד טיפה....חחחח??

פורסם

מצטרף לשאלה בכותרת. ד"א נטוויז'ן האלו העלו לי את המחיר ל 145 שקל (!) בחודש.. ז**** :pissed: ADSL 1.5

זה כבר קרה פעם, וזה לא ייקרה שוב. אני עוזב אותם. אז מי כדאי ? או שלהשאר אצלם ולבקש טובות הנאה כי אני וותיק ? (אני לקוח מימי 56K*)

פורסם

http://www.nrg.co.il/online/10/ART/858/450.html

מניסיון אישי אצל ברק,012 ובינלאומי הסקירה הזאת די מדויקת לאורך זמן.

זהב לא מציעים מהירות טובה. לעומתם ברק מציעים מהירות טובה והרבה פחות אנשים בשירות שלהם.

ברק זה אינטרנט. אינטרנט זהב זה שיווק ויחסי ציבור.

ולמה בדיוק אתה משלם 145? אתה גולש בשלוש מגה בייט? אני משלם 64 בחודש לבזק (אני מכיר מישהו מהתמיכה הטכנית) ו35 בחודש לברק ל750 קסל"ש - 100 שקלים בחודש לאינטרנט.

פורסם

זה כי אחרי שההתחייבות נדמרה, הם מכפילים את המחיר (מקודם זה היה 90 שקל) כדי שלא תעזוב, כי הם רוצים שתלך

להתחייבות נוספת (בחבילה חדשה כמובן, המחיר יירד אבל זאת עדיין התחייבות) והם ייבטלו לך את הסכום. זה טריק ידוע (ומלוכלך) של נטוויז'ן

כמו הניזטלרים ששילמתי ובחיים לא הזמנתי אותם. ובגלל זה אני רוצה לעבור, בגלל שהם לא מכבדים את הלקוחות, יש שירות

אבל היחס גרוע :\

פורסם

קודם כל 90 שקלים הם כבר יותר מדי (אם אתה לא בשתי מגה בייט).

פשוט תחפש מבצעים. אם המבצע יסתיים פשוט תעבור למבצע משתלם יותר באותה הספקית או שתעזוב אותה למען מבצע טוב בחברה אחרת.

להשאר באותה חברה רק בגלל שאתה איתם כבר הרבה זמן זה פשוט בזבוז זמן וכסף.

פורסם
  • מחבר

ברק זה 38 שקל בלי התחייבות לחצי שנה ואחרי חצי שנה זה עולה ל 59 גם בלי שום התחייבות...נראה לי אני ילך על זה

וזה 1.5

פורסם

רק תבדוק אצל בזק לגבי מבצעים.

אני שילמתי 100 שקלים על 265 קסל"ש ורק אחרי שהתחייבתי לשנה הם הורידו את המחיר ל64.

שימו לב שבשלוש השנים האחרונות בזק רק העלתה את המחיר של החבילות עם הזמן. ועדיין אין לנו מהירות גבוהה כמו בחו"ל.

פורסם
  • מחבר

אצל בזק אני משלם 59

פורסם

http://www.nrg.co.il/online/10/ART/858/450.html

מניסיון אישי אצל ברק,012 ובינלאומי הסקירה הזאת די מדויקת לאורך זמן.

זהב לא מציעים מהירות טובה. לעומתם ברק מציעים מהירות טובה והרבה פחות אנשים בשירות שלהם.

ברק זה אינטרנט. אינטרנט זהב זה שיווק ויחסי ציבור.

ולמה בדיוק אתה משלם 145? אתה גולש בשלוש מגה בייט? אני משלם 64 בחודש לבזק (אני מכיר מישהו מהתמיכה הטכנית) ו35 בחודש לברק ל750 קסל"ש - 100 שקלים בחודש לאינטרנט.

אני לא מכיר אף אחד ומשלם לבזק 50 שקל לחודש עבור 1.5

פורסם

איך אתה משלם 50 שקלים לאחד וחצי ביט אם לפי האתר שלהם המחיר לאחד וחצי מתחיל מ60 שקלים?

פורסם

איך אתה משלם 50 שקלים לאחד וחצי ביט אם לפי האתר שלהם המחיר לאחד וחצי מתחיל מ60 שקלים?

כי אני לקוח זהב יש לי בבית 3 קוים וגם כי אני ותיק באיי די אס אל

פורסם

לא ידעתי שזה אפשרי.

בכל מקרה אני מעדיף את השיטה שלי. ככה אם אני רוצה להתחבר לשתי מגה בייט או יותר אני עדיין אשלם לבזק 64 שקלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים