עבור לתוכן

שאלה לגבי רשת

Featured Replies

פורסם

עכשיו המחשב שלי מחובר למחשב של אחותי דרך שני כרטיסי רשת, אחד אצלי ואחד אצלה, הם מחוברים בכבל רשת מפוצל, המודם שלי מחובר דרך USB

עכשיו קניתי מחשב חדש שאני אמור לקבל ויהיה 3 מחשבים ואז תהיה בעיה עם הרשת לא?

הבנתי שאני יכול לחבר 3 כרטיסי רשת עם ראוטר?! משהו כזה.. או ברשת אלחוטית שהיא די איטית הבנתי וצריך לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים שהם יקרים.

עכשיו אם משהו מוכן להסביר לי על  כל אחד מהדברים וכמה זה עולה?

עריכה:

במקרה שזה משנה יש לי אינטרנט בכלבים (HOT)

1.5 Mb

פורסם
  • מחבר

some one?

פורסם

אם אתה רוצה לקנות ראוטר תצטרך להחליף את המודם למודם רשת. אחרי זה תחליט אם אתה רוצה רשת אלחוטית או חוטית. חוטית מהירה ויציבה וזולה יותר. בכל מקרה אם אתה רוצה אלחוטית אז אתה צריך ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי לכל מחשב שעובד אלחוטי .

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה לקנות ראוטר תצטרך להחליף את המודם למודם רשת. אחרי זה תחליט אם אתה רוצה רשת אלחוטית או חוטית. חוטית מהירה ויציבה וזולה יותר. בכל מקרה אם אתה רוצה אלחוטית אז אתה צריך ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי לכל מחשב שעובד אלחוטי .

רגע יש לי מודם RCA USB .... זאת אומרת אני יצטרך לקנות מודם ראוטר במקומו ודרכו יתחברו ישאר המחשבים??? הבנתי נכון?

אם כן תמליץ לי על אחד זול בשביל 3 מחשבים שיחוברו ברשת....

פורסם

יש אפשרות להחליף את המודם USB למודם רשת שזה לדעתי 130 ש"ח לא בטוח ואז לקנות ראוטר.

ויש אפשרות לקנות מודם ראוטר מה שאתה מעדיף.

מחירים אני לא יודע.

פורסם

איזה דגם של מודם יש לך כרגע?

יש מודמים שאפשר לחבר אותם לרשת ואז להשתמש בחייגן במחשבים.

כעקרון ראוטר זה מכשיר שמחובר ל2 רשתות במקביל (רשת בייתית ואינטרנט לדוגמא) זה יכול להיות מחשב שאתה מגדיר אותו כראוטר וזה יכול להיות גם מכשיר חיצוני שאתה קונה, ואת המחשבים בבית אתה מחבר אליו ואז יש לך אינטרנט. זה יכול להיות גם מחשב שיהיה כל הזמן מחובר לאינטרנט ושאר המחשבים יתחברו דרכו. אתה יכול גם לחבר בצורה כזו:

מודם ---> מחשב א' שמחובר לאינטרנט ---> מחשב ב' ---> מחשב ג'

אבל בצורה כזו לא יהיה אינטרנט למחשב ג' אם מחשב א' וב' לא דלוקים. (בצורה כזו מחשב א' ומחשב ב' הם ראוטר כי הם מחוברים ל2 רשתות)

פורסם
  • מחבר

יש לי מודם RCA USB Cable ככה קוראים לו...... זה מה שמצאתי בהתקנים.....

ואני רוצה שיהיה אינטרנט ב- 3 מחשבים וצריך ראוטר לזה אז תמליצו לי על אחד זול בבקשה.....

פורסם

את המודם שלך אתה לא יכול לחבר לראוטר אתה חייב להביא מודם רשת אז ההצעה שלי אלייך היא כזאתי:

תלך לבזק סטור תבקש שיחליפו לך את המודם לECI BFUCOS 312 העלות נעה בין 90 שקלים ל130 שקלים אחרי זה תקנה האב\סויץ פשוט תוכל למצוא החל מ120 שקל האב כזה את המודם שלקחת מבזק תקנפג כראוטר(פעולה פשוטה מאוד שלוקחת בדיוק 10 ד' כולל חיבור כל השלוחות לאינטרנט ) וזהו יש לך רשת להעברת אינטרנט העברת קבצים תסתכל בסטיקי בראש העמוד או שאם תרצה אחרי שתביא את כל הציוד שצריך ותגיע לשלב הזה נעזור לך פה

בהצלחה

פורסם

אנשים יש לבן אדם חיבור כבלים. לא ADSL.

אם אתה רוצה ראוטר תקנה Edimax. אלו ראוטרים טובים וזולים שתומכים בחיבור L2tp וPPTP.

אם אין לך מספיק כסף תחבר את המחשבים אחד לשני ותשתמש בשיתוף האינטרנט.

יכול להיות שהמודם שלך הוא גם USB וגם כבלים. ואז אתה יכול לחבר אותו במקביל לשני המחשבים ובשניהם יהיה לך אינטרנט. ואם המודם שלך תומך ב3 כתובות IP (המוטורולה של תומך למשל) אז אתה יכול לחבר אותו עם HUB ל3 מחשבים ובשלושתם יהיה אינטרנט.

תבדוק איזה דגם של מודם יש לך, תקרא את המדריך שלו ותראה כיצד אפשר לחבר אותו ברשת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים