עבור לתוכן

לשלם 200 שקל כדי לשחק cs:s שווה?

Featured Replies

פורסם

ראיתי שמוכרים בחנויות half life 2 ב 200 שקל אני משער שיש בפנים גם cd key כדי לשחק cs:s תקנו אותי אם אני טועה..

בלי קשר שווה לקנות את המשחק הזה כדי לשחק ברשת? יש הרבה צ'יטרים בסרברים? איך הרמה של המשחק?

אני חושב לקנות את המשחק כדי לשחק ברשת אבל אני לא רוצה לזרוק 200 שקל שלא כול כך באו לי בקלות

אז לשאלה התחתונה שווה לקנות?

תודה

פורסם

אם אתה אוהב CS אז שווה, אם לא אז לא.

צ'יטרים ורמה זה תלוי בסרבר הספציפי, תמיד אפשר למצוא איפה לשחק.

פורסם

או שתנסה לקנות ממישהו קופון של המשחק המקורי היה פה מישהו תחפש

פורסם

בהחלט שווה 2 משחקים גדולים ב200...

פורסם

אחי שווה מאוד לקנות את המשחק.! אלא עם כן..אתה לא ממש אוהב cs אבל עם כן אז שווה ביותר..ובנוגע לציטרים..אין הרבה...פה ושם...תשחק בסרברים עם אדמין...ולא יהיו ציטרים עם זאת הבעיה..

פורסם

אם אני לא טועה אפשר לקנות דרך STEAM ב- 200 ש"ח בערך את חבילת הכסף.

שכוללת גם את DOD:S שיצא מתישהו וcs 1.6 שכבר מזמן קוד של HL לא עוזר להפעיל אותו וצריך להוציא הוצאה מיותרת על קניית CZ שמשחק חרא בפני עצמו.

ככה אם אתה אוהב cs אני מציע לך לקנות תחבילה הזו.

פורסם

אם אני לא טועה אפשר לקנות דרך STEAM ב- 200 ש"ח בערך את חבילת הכסף.

שכוללת גם את DOD:S שיצא מתישהו וcs 1.6 שכבר מזמן קוד של HL לא עוזר להפעיל אותו וצריך להוציא הוצאה מיותרת על קניית CZ שמשחק חרא בפני עצמו.

ככה אם אתה אוהב cs אני מציע לך לקנות תחבילה הזו.

חבילת הברונזה עולה 49.95$ שזה יותר מ200 שקל, לא קרוב אפילו (תזכור להוסיף מע"מ), וחבילת הכסף עולה 59.95$ אז איך בדיוק הגעת ל- 200 שקל?

מה שכן אפשר לקנות בחנויות כמו פריק וארקדיה ב200 ש"ח את החבילה הרגילה (יענו ברונזה, HL2+CSS) אבל זה בא על 5 דיסקים, מרגיז.

פורסם

מלא חברים של אח שלי קנו את המשחק רק בגלל cs:s, למעשה הם שונאים hl ובאמת רק בשביל זה הם קנו את זה :screwy:

בכל אופן אני מאמין שזה שווה אם אתה מתכוון לשחק בזה הרבה,ועצה שלי-אל תיתן לאף אחד את הסריאל שלך,אם שניכם מתחברים ביחד אז מעיפים אותך מהרשימה של המספרים החוקיים :bash:.

פורסם

לדעתי האישית, Americans Army הוא משחק יותר טוב מ Counter-Strike.

ואם תוסיף את העובדה שהוא בחינם אז זאת עסקה יותר טובה מ CS.

אבל שוב, זאת דעתי. אני אוהב את AA יותר מ CS . אבל אני מכיר הרבה שאוהבים יותר את CS.

פורסם

אפשר לחסוך ולהוריד את הגירסא של אימפוריו ::)

פורסם

אפשר לחסוך ולהוריד את הגירסא של אימפוריו  ::)

שלא עובדת יותר...... יש כבר חסימה לסרברים. זה עושה בדיקה של ID

פורסם

אבל יכול להיות שבקרוב יוציאו crack חדש ::)

פורסם

תגידו, אתם מפגרים ? זה די ידוע שלמשחק יש גרסא פרוצה, למה לגרור את הדיון הזה לפסים לא חוקיים, ולנעול אותו ?

פורסם

אם אתה מתכוון לקנות את זה רק בשביל CS:Source אז בהחלט לא, משחק גרוע.

אם אתה מתכוון לקנות את זה רק בשביל Half-Life 2 אז בהחלט כן, משחק ענק.

אם זה בשביל CS עדיף לך לשחק CS 1.6, משחק הרבה יותר טוב מSource.

ואני אומר את זה בתור מישהו ששיחק בשתי הגרסאות, 1.6 טוב בהרבה מSource.

כל-עוד אתה לא זונת גראפיקה אתה תהנה בהרבה מ1.6

עקרונית CD-Key ישנים של Half-Life כבר לא עובדים בשביל CS (זה עצוב, אבל בכל-זאת), אבל אני מכיר אנשים שכן הכניסו מספרים ישנים שלהם והם כן עבדו, אז אם אתה מצליח למצוא את HL עבור 40/50 ש''ח אני הייתי מציע לך להסתכן.

פורסם

אתם לא מעודכנים יצא עידכון עשירי ם:

אני לא יתן פה לינק כי זה לא חוקי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים